Autor Wątek: VFR Poland (FSX, FS2004, Xplane 9)  (Przeczytany 55454 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rosomak67

• *
  • gg4075796
Odp: VFR Poland (FSX, FS2004, Xplane 9)
« Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 18, 2010, 14:54:23 »
Ale żeś Misiu Incognito im dowalił  :karpik.
Ja sadzę drzewka i muruję domki w Piasecznie. Jak dorobią teksturę będzie jak znalazł.

« Odpowiedź #31 dnia: Grudnia 18, 2010, 15:28:57 »
Wlaczcie pare szarych komorek, zainstalujcie Annotator i sadzce drzewka. Ruszcie zadnia tusze, ustawiajcie budynki. Zamiast marudzic i wskazywac palcami co trzeba zrobic, wezcie sie wreszcie  do roboty i udostepniajcie pliki, albo zamilczcie, bo to biadolenie nic konstruktynwego do tematu (oprocz nabijania postow) nie wnosi!

Sam sobie włącz parę szarych komórek i zauważ, że jest to produkt płatny (w przyzwoitej rozdzielczości) i dyskusja o jego rozwiązaniach: walorach i wadach, wśród osób potencjalnie zainteresowanych kupnem nie jest niczym dziwnym. Podobnie jak wiele innych dyskusji o różnych produktach do FSX. Nazywanie tego "biadoleniem" (jeśli masz z tym produktem cokolwiek wspólnego - jeśli nie to nie wiem o co Ci chodzi) jest po prostu wyrazem Twojego stosunku do potencjalnego klienta.

Normalni twórcy dodatków to co Ty nazywasz "biadoleniem", traktują jako wyraz oczekiwań potencjalnych klientów. A Twoje nawoływanie do zamilczenia traktuję jak wyraz lekceważenia potencjalnych odbiorców. A ponieważ to Ty zacząłeś tutaj tak obcesowo "wyjeżdżać" (szare komórki, biadolenie, nawoływanie do milczenia) to ja Ciebie też "podsumuję" (choć nie lubię tego robić) - przestań robić z siebie tutaj (i nie tylko) męczennika, który ciągle się obraża na słowa krytyki i brak zachwytu nad niektórymi wyrobami. Jak się decydujesz coś wypuszczać, to zdaj sobie sprawę, że może to być oceniane przez odbiorców i że jest to zupełnie normalne i dotyczy jakiegokolwiek produktu będącego dodatkiem tego czy innego sima.

Nie Ty na tym Forum będziesz decydował kto ma milczeć, a kto ma prawo do wypowiedzi. Masz z tym problem to załóż sobie swoje.

« Odpowiedź #32 dnia: Grudnia 18, 2010, 22:32:26 »
Całkowicie popieram Razora w wypowiedzi. "Misiu" Incognito. Jesteś uczestnikiem tego forum po raz drugi o ile się nie mylę. "Troszku szacunku dla munduru" by się zdało. Nikt nie "dyrektoruje" "kirownikuje" temu projektowi. Nie popadajmy jednak w skrajności. Tak jak napisał przedmówca - obniż nosek ciut poniżej czapki. Z tego powodu ,zapewniam Cię, nie spadnie Ci z głowy. Jeśli już chcesz robić reklamę, rób to profesjonalnie i uczciwie. W innym przypadku odstraszysz potencjalnego klienta. Chyba nie muszę przypominać o głównych założeniach projektu 8.1? Prawda?

« Odpowiedź #33 dnia: Grudnia 24, 2010, 13:59:55 »
Ruszyła machina - można pobierać ;-)
Lukas

Offline iq85

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: Grudnia 24, 2010, 14:48:13 »
To jest dopiero dobry prezent na święta! :D
DCS/FSX/AC/pCARS

Offline Mac

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: Grudnia 24, 2010, 15:59:19 »
.........

Mhhhrrauu... Razorka wpiankowali :)
Ale fakt faktem taki przywilej klienta że marudzić może zaś producent robi wszystko żeby tego marudzenia było jak najmniej. A misiek cóż weź chłopie na luz toż to w sumie pierwsza wersja i to jeszcze nie kompletna Jak dla mnie to jest wersja " mark I" ale już pewnie w "mark n" będziesz miał te swoje klocki drzewka i co tam jeszcze chcesz.
Ja i tak czekam na finalny produkt.

« Odpowiedź #36 dnia: Grudnia 24, 2010, 16:17:13 »
Pomiędzy karpiem a śledziem...
Szybki test: EPGD (bład pasa) reszta OK
http://s832.photobucket.com/albums/zz249/fotomajora/FSX/VRF%20Poland/
Lukas

« Odpowiedź #37 dnia: Grudnia 24, 2010, 20:44:30 »

Lukas

empeck

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: Grudnia 24, 2010, 20:49:45 »
To jest ta wersja płatna?

Offline WilkzPolski

• *
  • Dudek Optic
« Odpowiedź #39 dnia: Grudnia 24, 2010, 21:04:41 »
No ładnie, ładnie... ale te kolorki, świecące niebo... po co bawić się programami graficznymi, jak każdy woli "obiektywne" spojrzenie?
No chyba, że tylko ja mam skopany monitor :P

PS. Coś chłodne te barwy za owiewką ;/ Na stronie vfrPL było bardziej "kororowo".

« Odpowiedź #40 dnia: Grudnia 24, 2010, 21:21:52 »
Tak to wersja płatna. Kolory blade, bo zimowe. Używam też dodatku HDR więc troszkę może przekłamywać kolory. Co do scenerii. To tylko tekstury, budynki dla Gdańska mam darmowe. Spodziewałem się większej rozdziałki ale jest OK. Wyświetla tylko błędnie pas EPGD *wina FSX albo VFRPoland.
Lukas

« Odpowiedź #41 dnia: Grudnia 24, 2010, 22:18:39 »
Malbork:

Znów przemieszczenie?! Czego to wina?
Lukas

empeck

• Gość
« Odpowiedź #42 dnia: Grudnia 24, 2010, 22:21:19 »
Porównaj szerokość i długość geograficzną jakiegoś charakterystycznego punktu z Google Earth na przykład.

Offline WilkzPolski

• *
  • Dudek Optic
« Odpowiedź #43 dnia: Grudnia 25, 2010, 01:40:30 »
Już widzę jak będą pojawiać się nowe AFCAD'y na forum ;) Mam nadzieję...

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #44 dnia: Grudnia 25, 2010, 12:12:07 »
Tak samo bylo ze sceneriami foto od Simdesign - patrz WPS, czy ktos moze to porownac? Czy zwalone sa dane w FSie czy tez w nowym projekcie?
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl