Ramm nie ważne na jak dalekim u każdego są priorytecie, po prostu fakt jest faktem, że te przypominające mikser (np. na widoku zewnętrznym) są żałosne na dzień dzisiejszy są żałosne. A akurat te dwa samoloty miały dość charakterystyczny dźwięk i mimo wszystko w symulatorze nie powinno go zabraknąć. Tym bardziej, że wystarczy wrzucić tylko odpowiednie sample i temat z głowy, nie trzeba nad tym siedzieć dniami i nocami. Ja uważam to nawet za żałosne, że szczycą się zaawansowanym zarządzaniem silnikiem, a nie potrafią dać porządnego dźwięku. Idąc w tym kierunku można zrezygnować z tekstur ziemi, drzewek, budynków itp. rzeczy bo one do latania nie są potrzebne. Gra powinna trzymać pewien równy poziom, a nie ze skrajności w skrajność. Nie zrozum mnie źle, mi wcale nie chodzi o to aby olać całą resztę i skupić się tylko na jednym ale niestety teraz tak jest i wiemy co wyszło.
Zobacz o ile przyjemniej się lata w IL2 kiedy słychać dźwięk sprężarki w Mieczysławie albo łopaty śmigła. Tudziez działanie hydrauliki czy strzały z działek albo aktualne trafienia.