Zaczynając od początku................

Wybieramy na prawym "MFD" zakładkę "TGP"(klawisz "K" na klawiaturze), a następnie u góry wyświetlacza "A-G".
Pojawia się podgląd Z "TARGETING POD (TGP)" szukamy swojego celu, klawiszami " , . / ; " na klawiaturze, żeby móc to robić wyświetlacz musi być w zielonej ramce/obwódce(SOI), włącza sie to przytrzymując "K" dla prawego "MFD", dla lewego "H". Ustawiamy "TGP" na swój cel i klikamy "lctrl+strzałka w górę" tak by pojawił się napis "POINT", gdy sie pojawi, przytrzymujemy przez 2-3s "lctrl+ strzałka w górę". Następnie wybieramy na prawym "MFD" zakładkę "MAV" (również musi być w zielonej ramce/obwódce), poczym przytrzymujemy na klawiaturze klawisz "V" kamera mava powinna naprowadzić sie na cel który namierzyliśmy wcześniej przez "TGP". Jeśli chcemy przybliżyć obraz wystarczy kliknąć "V". Żeby zalockować mava na celu klikamy "lctrl+strzałka w górę" tak aby nić pionowa i pozioma połączyły sie w środku wyświetlacza. A teraz najtrudniejsze

"ralt+spacja".
Oczywiście wcześniej musisz wybrać Mavericka z "DSMS".
A tak na marginesie, ja nauczyłem sie tego z treningów które są w grze, wiec ty pewnie też mógłbyś.
Mam nadzieje że moderatorzy wybaczą mi moje błędy w poście.