Tory, Buki, Rolandy, Szyłki - sporo tego stało przy lotniskach. Jeśli nie były unieszkodliwione przez ropuchy lub a10, to przelot nad pasem był aktem samobójstwa. W okolicach lotniska było też kilku gości z rurami.
Druga sprawa, to te nieszczęsne widoki i mapa z ikonkami latających samolotów - to uważam za priorytet. Nie to żebym komuś nie wierzył, ale nie chcę, żeby ktoś musiał wierzyć w moje słowo honoru, że ja nie zaglądam (bo i tak tego nie robię), dla czystości atmosfery wolę być obiektywnie ograniczony przez serwer/grę.
Zbiorniki mogą być, zawsze można odrzucić, bo jakoś chyba w FC2 migacz ma źle ustawione spalanie i nie pieprzcie mi, że nie wiem jak używać dopalacza

.
Ogólne wrażenia mam pozytywne, a to za sprawą Szanownych Kolegów, widać, że nie ma tutaj urazu dziecka iła

. Samo FC2 (wczoraj grałem w to #1 raz, choć mam to na dysku kilka miesięcy) jest nieco inny od FC1, choć nie wiem, czy to raczej nie powinna być numeracja 1.5, a nie 2. Pierwsza sprawa, która mnie zniesmacza, to brak huda i kokpitu na poziomie DCSa, tzn. kaki. Szkoda, że tego nie zrobili, bo dało by to bardzo dużo w stosunku do FC1. Kolejna sprawa to rakiety r-60 i r-73. Zauważalnie latają inaczej, a w zasadzie gorzej manewrują (latają w zasadzie na wprost) i - chyba - mają mniejszy promień aktywacji zapalnika. Nie wiem czy to ustawienia serwera/gry, czy tak to zostało poprawione. Oczywiście nie to żebym pierdolamencił, wymaga to jednak przestawienia się w stosunku do FC1.
Tak więc po pierwsze: ustawienia full real + rzeczywista skuteczność broni. Po drugie: więcej aktywnej obrony AA.
Tako rzecze,
Zaratustra