Autor Wątek: Kokokoko 2012 [o piłce nożnej]  (Przeczytany 32761 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Kokokoko 2012 [o piłce nożnej]
« Odpowiedź #60 dnia: Czerwca 08, 2012, 20:00:24 »
Dziś Przemek Tytoń nie tylko uratował nam remis ale i uratował Smudę.

Święte słowa Leon. Mnie dziwi, że żadnych zmian Smuda nie wprowadził mimo takich trudnych warunków.

Offline Ger0nim0

• Administrator
  • Ojciec Założyciel
    • Wszystko
« Odpowiedź #61 dnia: Czerwca 08, 2012, 20:03:14 »
Święte słowa Leon. Mnie dziwi, że żadnych zmian Smuda nie wprowadził mimo takich trudnych warunków.
Smudę?? Panowie On uratował Donia :P

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
« Odpowiedź #62 dnia: Czerwca 08, 2012, 20:05:36 »
Btw widzieliście jak Komorowski podskakiwał po naszym golu? Pan Bulwa z Toy Story mi się przypomniał :D
"Nie mogę patrzeć na bitego człowieka, nie mogę! Jeżeli bije ktoś inny." - Hermann Brunner

« Odpowiedź #63 dnia: Czerwca 08, 2012, 20:08:57 »
Pierwsze 20 minut było naprawdę dobre, tylko co z tego, skoro potem przestali grać. Mecz był wygrany, Grecy jednak bardzo słabi, jeszcze w 10 a my nie potrafimy dobić ich lub chociaż utrzymać wynik. Skoro nie potrafimy ograć słabych Greków, to gdzie Smuda chce szukać punktów? W meczu z Rosją ?
« Ostatnia zmiana: Czerwca 08, 2012, 20:12:10 wysłana przez Leon »
IŁ-2 FB/AEP/PF 4.04m. Lock On 1.12b

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #64 dnia: Czerwca 08, 2012, 20:24:18 »
Słaby Boenisch, słaba cała obrona, Perquis zrobił chyba karnego w pierwszej połowie, specjalnie nie pokazywali z innych ujęć. Brak zmian w końcówce meczu (od 75 min conajmniej) to jawny sabotaż Smudy. Sił mamy na 20 min gry, dziś było lepiej niż zawsze bo udało nam się w tym czasie wbić bramkę. Czyli jak zwykle nic ciekawego w naszym wykonaniu. Szczęsny zrobił błąd przy bramce i oczywiście prokurując karnego. Nie spodziewałem się tego po nim. Trza było posłuchać tatusia na TVN24, mina mu zrzedła jakby chciał mu pasem w domu za to przylać. Najsłabsi Grecy (teoretycznie) nie do pokonania to co miałoby być dalej? Ano chyba nic. I dobrze, bo szkoda nerwów.

btw. a siatkarze spokojnie pykaja 3:0 z Kanadą, za chwilę panie zrobia mam nadzieję to samo :)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #65 dnia: Czerwca 08, 2012, 20:28:52 »
Postawiłem 40 pln na wygraną Bolandii i 50 na Grecję :) Jak będzie remis to się popłaczę.

Smutno :(

« Odpowiedź #66 dnia: Czerwca 08, 2012, 20:36:56 »
 "Nic się nie stało....... ;)
Wejście Smoka było najlepsze, brawo Tytoń.  :banan

« Odpowiedź #67 dnia: Czerwca 08, 2012, 21:35:17 »
Aż postanowiłem coś napisać.

Płaczecie wszyscy wielce jak to tragicznie grali, jak źle szło i w ogóle kto ich tam na to boisko wypuścił. A jakby tak odwrócić kolejność goli, że najpierw Grecy by nam strzelili, a potem my im na remis, to przy takim samym poziomie gry naszej reprezentacji "sportu narodowego" wszyscy by byli zadowoleni że taki wynik się udało osiągnąć i nawet by im się może ze 2 słowa pochwały dostały. A tak można się poużalać.

Takie moje zdanie.

Tak wiem nie wnikam w to że mieli przewagę itp., po prostu moje, być może mylne, spostrzeżenia dotyczące wiecznego niezadowolenia wszystkich dookoła.

Offline Acheron

• *
  • Ни шагу назад!
« Odpowiedź #68 dnia: Czerwca 08, 2012, 21:38:22 »
Teraz się zacznie się: "jeśli tamci zremisują, a tamci przegrają 0:1, to my możemy wyjść z grupy jeśli..." :D

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #69 dnia: Czerwca 08, 2012, 21:38:59 »
Aż postanowiłem coś napisać.

Płaczecie wszyscy wielce jak to tragicznie grali, jak źle szło i w ogóle kto ich tam na to boisko wypuścił. A jakby tak odwrócić kolejność goli, że najpierw Grecy by nam strzelili, a potem my im na remis, to przy takim samym poziomie gry naszej reprezentacji "sportu narodowego" wszyscy by byli zadowoleni że taki wynik się udało osiągnąć i nawet by im się może ze 2 słowa pochwały dostały. A tak można się poużalać.

Takie moje zdanie.

Tak wiem nie wnikam w to że mieli przewagę itp., po prostu moje, być może mylne, spostrzeżenia dotyczące wiecznego niezadowolenia wszystkich dookoła.
Eee... no super chłopie! Masz etat u Donka w piarze ;)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #70 dnia: Czerwca 08, 2012, 21:41:53 »
@ rutkov

Jak mi załatwisz to dzięki bo nie wiem gdzie pracę znajdę tak normalnie.

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #71 dnia: Czerwca 08, 2012, 21:45:35 »
Nie chodzi o wieczne niezadowolenie ale o różne spojrzenie na ten sam wynik. W przypadku remisów często jest tak, że dla jednej strony są sukcesem a dla drugiej już nie. Po dzisiejszym meczu kaca spokojnie mogą mieć oba zespoły. Polacy, bo mieli naprawdę dużą szansę na pierwsze zwycięstwo w Euro. A Grecy, bo odrobiwszy straty, pomimo dyskusyjnej czerwonej kartki,  zaprzepaścili niesamowitą szansę na zwycięstwo.
Nie można grając w przewadze oddawać gry stronie słabszej. Mieliśmy szczęście, że nasi utrzymali remis. Chwalić Polaków trzeba za początek meczu. Ale za to co zrobili później...

PS. Poziom meczu Czechy - Rosja nieco wyższy niż naszego, gra jest z pewnością szybsza.
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

« Odpowiedź #72 dnia: Czerwca 08, 2012, 21:50:33 »
Płaczecie wszyscy wielce jak to tragicznie grali, jak źle szło i w ogóle kto ich tam na to boisko wypuścił. A jakby tak odwrócić kolejność goli, że najpierw Grecy by nam strzelili, a potem my im na remis,
jakby odwrócić wszystko to by wyszło, że grając w osłabieniu zdobyli bramkę. A bez odwracania: grając w przewadze stracili bramkę. Chyba jest różnica?
Równie dobrze możesz napisać: "eee... przegraliśmy 10:0 i narzekacie, ale gdyby z taką samą grą nasi wygrali 10:0 to byście ich chwalili". Cóż - przebieg gry był taki, jaki był i nie ma czego odwracać. Jest słabo i koniec. (bliski)

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #73 dnia: Czerwca 08, 2012, 22:16:01 »
Ruskie - Czechy 2:1, trzymajmy kciuki za Pepików... Szybciej chłopaki biegają, może powietrze świeższe po deszczu we Wrocławiu i nie jest tak duszno? ;) Żart - po prostu lepiej przygotowani...
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Troghv

• Gość
« Odpowiedź #74 dnia: Czerwca 08, 2012, 22:17:23 »
Pierwsze 20 minut było naprawdę dobre

I tylko tyle można powiedzieć na temat gry Polaków (grają w zasadzie wyśmienicie do 15-stu minut [w każdym meczu], reszta to już kiwanie się po pijaku- podejrzewam, że każdy z nas potrafi :118:).  Ach, zapomniałbym, że Tytoń jest dobry :karpik
« Ostatnia zmiana: Czerwca 08, 2012, 22:20:47 wysłana przez Leon »