Autor Wątek: Nowy Microsoft Flight wydany.  (Przeczytany 16889 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

_michal

• Gość
Odp: Nowy Microsoft Flight wydany.
« Odpowiedź #75 dnia: Marca 20, 2012, 14:19:29 »
Mnie w tym wywiadzie najbardziej zasmuciła reakcja community w postaci komentarzy na Avsim.

Im jest dobrze z tym, że ktoś ich dyma bez mydła. Smutne.

Zefirro

• Gość
« Odpowiedź #76 dnia: Marca 20, 2012, 14:39:29 »
Oooo, ale nam te metafory uciekły na boczne tory. Zaraz przyjdzie qrdl i zaproponuje nam romantyczny spacer na dworzec w Jaworze (to w temacie torów). Żeby nie było, znam miejsce dobrze i nie powiem, za młodu doceniałem swoistą atmosferkę, ale lata już nie te i potrzebuję więcej komfortu.

« Odpowiedź #77 dnia: Marca 20, 2012, 14:44:55 »
Symulator wydany w 2012 nie obsługujący Tracka, dziękuje postoje >:( Co się z tym światem dzieje:|

_michal

• Gość
« Odpowiedź #78 dnia: Marca 20, 2012, 14:46:20 »
Oooo, ale nam te metafory uciekły na boczne tory. Zaraz przyjdzie qrdl i zaproponuje nam romantyczny spacer na dworzec w Jaworze (to w temacie torów). Żeby nie było, znam miejsce dobrze i nie powiem, za młodu doceniałem swoistą atmosferkę, ale lata już nie te i potrzebuję więcej komfortu.

Ja niestety nie miałem przyjemności na dworcu w Jaworze. Znam tylko ten w Sobieszowie. :/

« Odpowiedź #79 dnia: Marca 20, 2012, 15:46:10 »
Microsoft tym wywiadem pokazał gdzie ma community które zbudował wokół FSów przez lata:
http://forum.avsim.net/index.php?app=ccs&module=pages&section=pages&folder=%2FAVSIM+Pages&id=8

1. "people are asking for us to improve the product in a variety of other ways, many of which are about improving the quality of the game, like adding leaderboards"
2. "The art, as we see it, is to find places where we can invest in some significant area of the product that increases its appeal to as many people as possible."
3. "Q: do you think that your studio, independently or in cooperation with (...) developers, can deliver the systems and functional fidelity in future aircraft releases that traditional third party developers have delivered for FSX?
A: Today, as we’ve said before, we are not in a position to enable that kind of external support, though we believe we will be able to in the future.

Czyli reasumując, sami twórcy pozycjonują Flight jako rozrywkę dla mas, bez specjalnych nadziei na coś więcej. Leaderboards to jest to, czego nam potrzeba. :icon_eek:

Zefirro

• Gość
« Odpowiedź #80 dnia: Marca 20, 2012, 15:50:02 »
ad_verbum, czy mógłbyś przetłumaczyć dla niewładających angielskim?

« Odpowiedź #81 dnia: Marca 20, 2012, 16:44:18 »
ad_verbum, czy mógłbyś przetłumaczyć dla niewładających angielskim?
Proszę:
1. Ludzie proszą nas o udoskonalenie produktu w wielu jego aspektach, wiele z nich dotyczy udoskonalenia jakości gry, np. poprzez dodanie statystyk, tablic liderów.

2. Sztuką jest, przynajmniej tak, jak my to widzimy, znaleźć te obszary, gdzie nasze działania zwiększą atrakcyjność, przyciągną do nas jak najwięcej klientów.

3. P: Jak myslisz, czy twoje studio samodzielnie lub we współpracy z developerami, jest w stanie zaoferować w nowych samolotach, taką jakość i funkcjonalność, jaką oferowały dodatki do FSX pochodzące od zewnętrznych developerów?
O: Dzisiaj, jak już powiedzieliśmy wcześniej, nie jesteśmy w stanie uruchomić takiego zewnętrznego wsparcia, aczkolwiek wierzymy, że będzemy mogli to zrobić w przyszłości.

Przy okazji, JH nie zauważył lub nie zechciał odnieść się do tej części pytania, która dotyczyła zdolności/zamiarów jego zespołu odnośnie opracowania bardziej zaawansowanych samolotów do Flight.

Zefirro

• Gość
« Odpowiedź #82 dnia: Marca 20, 2012, 16:49:40 »
Dziękuję bardzo! :)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #83 dnia: Marca 20, 2012, 18:03:14 »
Mowie, zaraz zrobia do tego Kinecta i bedzie skok na kase. TiR to zadna filozofia i specjalnie z tym zwlekaja.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #84 dnia: Marca 20, 2012, 18:19:57 »
Mowie, zaraz zrobia do tego Kinecta
:karpik

Już widzę to sterowanie - wyciągamy ramiona na boki i lecimy. Co za realizm :004: zupełnie, jak ptaki.

Offline Minamir

• 16th VTFS
  • *
« Odpowiedź #85 dnia: Marca 20, 2012, 18:29:59 »
Już widzę to sterowanie - wyciągamy ramiona na boki i lecimy. Co za realizm :004: zupełnie, jak ptaki.

Chciałem napisać to samo, ale pomyślałem że to jednak zbyt głupie... :karpik:

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #86 dnia: Marca 20, 2012, 18:44:34 »

Od śmigła! :banan
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

_michal

• Gość