Autor Wątek: DCS: World - Wspólne latanie online  (Przeczytany 485628 razy)

Odp: DCS: World - Wspólne latanie online
« Odpowiedź #1995 dnia: Sierpnia 05, 2016, 17:44:53 »
He he he :) Dzięki, ale nie mówisz o rakietkach i pestkach z Su-27 ?
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Darth_Worm

• Gość
« Odpowiedź #1996 dnia: Sierpnia 05, 2016, 20:12:01 »
Jestem na tak :)

« Odpowiedź #1997 dnia: Sierpnia 05, 2016, 20:57:55 »
Oj oj oj niech to ja wrócę do domu... :evil:
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #1998 dnia: Sierpnia 05, 2016, 21:21:40 »
serwer 2.0 z pieczystym dla Padiego staje.
Śmigłowce nie mogą latać - są po prostu tak brzydkie, że ziemia je odpycha.

« Odpowiedź #1999 dnia: Sierpnia 05, 2016, 21:26:26 »
Dzięki ale dopiero w niedzielkę będę w domku :)
Latamy dzisiaj?

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #2000 dnia: Sierpnia 06, 2016, 20:04:50 »
Cześć. Jakieś loty dzisiaj?

« Odpowiedź #2001 dnia: Sierpnia 06, 2016, 20:29:54 »
Guess who's back? :evil: Jak F-5 vs MiG-21 to idę szykować profil w razie lotów.

« Odpowiedź #2002 dnia: Sierpnia 07, 2016, 06:52:12 »
Kurna, Mig-21 mam ale jakoś nie przepadam,  lub inaczej - nie potrafię. Co do F-5 to cena zaporowa jeszcze....
Latamy dzisiaj?

Darth_Worm

• Gość
« Odpowiedź #2003 dnia: Sierpnia 07, 2016, 10:42:02 »
Padi dają jeszcze a10c więc nie jest źle. Problem z nimi jest taki, że latają 2 machy na tobą i ciężko dolecieć i ich zdmuchnąć. Latałem w piątek 2h i nie strąciłem ani jednego :(

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #2004 dnia: Sierpnia 07, 2016, 12:35:44 »
Bo wy macie tłuc to, co na ziemi stoi a nie w powietrzu lata :).

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #2005 dnia: Sierpnia 07, 2016, 13:04:16 »
Moim zdaniem bez sensu jest dodawanie A-10A/C, bo od razu trzeba dodać Su-25T. Zaraz za tym pójdzie stawianie Hawków i Nev i mamy Poloneza z obciętymi Su-27 i F-15.... Myślę, że trzeba dodać Albatrosa i może śmigłowce, rozstawiając helpody bliżej wrażych lotnisk.

« Odpowiedź #2006 dnia: Sierpnia 07, 2016, 13:32:30 »
Nie zgadzam się z tym. Mapa pustynna jest dużo trudniejsza do schowania się przez A-10 czy Su-25. Odległości między lotniskami też spore, więc czasu na odszukanie ich też jest dużo. Nie mówiąc już nic o dyskryminacji pilotów tych maszyn. Ale to oczywiście Twoja misja i zrobisz jak chcesz. W zasadzie nikt na siłę nie zmusza do latania.

Latamy dzisiaj?

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #2007 dnia: Sierpnia 07, 2016, 14:29:56 »
Padonis, dlaczego Ty zawsze musisz uderzyć w ton ostatecznego pierdolamento i mieć focha?! Jest prosty pomysł i misja "klimatyczna", MiG-21 vs F-5 II. Masz to latasz, nie masz, to nie latasz. Ja też mam wątpliwości czy to dobry pomysł, bo w =OPS= raptem dwóch krezusów ma F-5 (i ja się do nich nie zaliczam), więc chcąc nie chcąc, muszę latać w MiG-21. Pomarudziłem, podenerwowałem się i co? Latam! I myślę, że nawet nieźle - jak na początek. Dodawanie kolejnych maszyn typu A-10C ma sens wówczas, gdy dodasz Su-25T, a to oznacza rakiety typu R-73 przed którymi F-5 nie ma czym się bronić. Druga sprawa zakłócanie.... 25 czy 10 mają mocarne zagłuszacze, których nie przepali ani 21, ani 5, tak więc kolejny problem etc. Na koniec się okaże, że jest jak w Polonezie, tylko bez 27 i 15, a chyba nie o to chodziło z tego typu misją. Rozumiem, dostawimy L-39 sprzęt podobny do 21 czy 5, a nawet słabszy, bo nie zakręca. Może jakieś śmigłowce, Huja, albo Mi-8, dla klimatu. Taka jest moja wizja.

Tako rzecze,
Zaratustra

« Odpowiedź #2008 dnia: Sierpnia 07, 2016, 15:03:26 »
Qrdl ma troche racji ostatecznie masz przecież ołówka. Nie zawsze da sie dogodzić każdemu, ja nie przepadam za klasyczną misją, bo uważam to za arcade, ale latam.
Tak samo nie przepadam za F-5, ale latam, żeby zbalansować stronę blue. Jest nas tylu, że nie da sie zawsze zadowolić każde gusta, ale czasem warto się poświecić, żeby pózniej na serwerze który sie lubi nie siedzieć samemu. Życie to kompromis i nie ma co od razu walić  :evil: focha.
Śmigłowce nie mogą latać - są po prostu tak brzydkie, że ziemia je odpycha.

« Odpowiedź #2009 dnia: Sierpnia 07, 2016, 16:43:22 »
Aaaaaaa nikt nie mówił, że to misja klimatyczna  :evil: . W misji "Korea" nic nigdy nie mówiłem o innych maszynkach.

PS 1. Nie mam FOCHA, tylko zaznacza problem...  W tej sytuacji zaszło tragiczne w skutkach nieporozumienie i Padonis umie się przyznać do błędu  :cry: .

PRZEPRASZAM  :angel:

PS 2. Przyda się szkolenie z Mig-21 :(
Latamy dzisiaj?