Mi sie bardzo podobalo mimo ze misja posypala sie z braku SEAD, byc moze przez to ze pierwszy raz mialem ten klimat z SimpleRadio mod 
Moje jedyne sugestie przy podobnych zabawach:
- powinna istniec mozliwosc wezwania (chocby przez radio/F10-Others) zapasowych lotow SEAD (jakies F/A-18 w poblizu?), tak zeby pokryc "ludzki" SEAD ktore'emu nie wyszlo (nie psuje to zabawy dla CAS/CAP/CSAR/itp), taki "plan awaryjny"
- strona na facebook'u powinna byc dostepna dla wszystkich (jak juz mowilem, nie mam konta na FB), dokladne mapy itp moglyby byc tylko na FB wtedy (brak duplikacji)
- nie zniechecaj sie Kaszub i wklejaj linki + krotki opis , mysle ze ogolnie spolecznosci wyjdzie to bardzo na plus (OPS trening czlowiek VS czlowiek = nauka VS realistyczne misje GRADu wielu roznych samolotow)
A tak btw, szukam oblatanych w MiG-21 do misji w podobnym klimacie 
Ad 1 Ciekawy pomysł, zobaczę co da się zrobić. Samo postawienie nie będzie problemem, ale pytanie, czy AI będzie wiedziało, żeby walić do radarów nad celem, a nie nad Biesłanem

.
Ad 2 Strona na fb jest zamknięta, bo nasza grupa to nie piknik lotniczy

. Co do map: mamy na to rozwiązanie. Na briefingu wchodzimy na stronę, gdzie można wrzucić mapkę i na niej rysować. Przeważnie tak robimy, ale wczoraj nie starczyło na to czasu, bo się trochę nowych osób pojawiło.
Ad 3 Dopóki jest dla kogo to robić, nie ma problemu, działamy dalej