Autor Wątek: DCS: World - Wspólne latanie online  (Przeczytany 486762 razy)

Odp: DCS: World - Wspólne latanie online
« Odpowiedź #2925 dnia: Lutego 24, 2017, 13:49:16 »
RoFa się pozbylem więc jakby co wybije później. No chyba że będziecie latać na Nevadzie to wybije jutro/pojutrze/kiedyś ;)

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #2926 dnia: Lutego 24, 2017, 13:51:50 »
To może chcecie fajtłapy 15 vs 86 nad latarenką Troga, chociaż ja osobiście preferuję Poloneza (przynajmniej lecą konkretne kille, a nie średnia Troga)?

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #2927 dnia: Lutego 24, 2017, 13:52:39 »
Mi pasi jak najbardziej.

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #2928 dnia: Lutego 24, 2017, 13:54:25 »
RoFa się pozbylem więc jakby co wybije później. No chyba że będziecie latać na Nevadzie to wybije jutro/pojutrze/kiedyś ;)
Rafel. Kup sobie Nevadę. Moim zdaniem warto, chociażby dla urozmaicenia.

« Odpowiedź #2929 dnia: Lutego 24, 2017, 14:16:37 »
Dla urozmaicenia to mam was...chłopaki. ;)

A nevada mnie nie interesuje, kasy nie mam na hobby a promocje liche.

« Odpowiedź #2930 dnia: Lutego 24, 2017, 14:56:20 »
No i właśnie nie wiem czemu nie odpowiada mu ta 20:30 ROF, wilk syty i owca cała... ? Tylko "zrób sobie gałę", ...
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #2931 dnia: Lutego 24, 2017, 15:30:51 »
No i właśnie nie wiem czemu nie odpowiada mu ta 20:30 ROF, wilk syty i owca cała... ? Tylko "zrób sobie gałę", ...

O tej godzinie i w takiej formie, tzn. ze świadomością, że zaraz będzie DCS, to każdy będzie sobie robił gałę, oprócz mnie, a ja nie jestem na tyle naiwny, żeby samemu siedzieć na serwerze, chyba, że ktoś się zlituje z dobrego serca i przyjdzie na chwilę. Nie chcecie RoFa - to się walcie. Będziemy latać Su-27, tzn. ja będę zawsze i wszędzie  :P.

« Odpowiedź #2932 dnia: Lutego 24, 2017, 16:04:13 »
O tej godzinie i w takiej formie, tzn. ze świadomością, że zaraz będzie DCS, to każdy będzie sobie robił gałę, oprócz mnie, a ja nie jestem na tyle naiwny, żeby samemu siedzieć na serwerze, chyba, że ktoś się zlituje z dobrego serca i przyjdzie na chwilę. Nie chcecie RoFa - to się walcie. Będziemy latać Su-27, tzn. ja będę zawsze i wszędzie  :P.

Ale jak to????? A Twój Viggen???
Btw: W mojej misji na Newadzie ustawiłem, że jak ktoś łupnie Awacsa wroga to w nagrodę tej stronie aktywują się Su-27/F-15C. :evil:
Śmigłowce nie mogą latać - są po prostu tak brzydkie, że ziemia je odpycha.

« Odpowiedź #2933 dnia: Lutego 24, 2017, 16:16:46 »
Ja tam mogę przyjść na Rofa, oczywiście znowu będę walczył z klawiszologią, bo pamięć już nie ta :) ...  Nie wszystkich kręci ROF.
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #2934 dnia: Lutego 24, 2017, 16:24:51 »
Ale jak to????? A Twój Viggen???
Btw: W mojej misji na Newadzie ustawiłem, że jak ktoś łupnie Awacsa wroga to w nagrodę tej stronie aktywują się Su-27/F-15C. :evil:

Mój Viggen ma się dobrze, tzn. na razie nie ma żadnego trybu walki powietrznej, nie wiem czy tak ma być, czy to wina bety. Jedyną metodą strzelania aa, którą znam w V., to wzrokowa identyfikacja, wycelowanie dziobu i intuicja odnośnie odległości, tzn. strzela się podobnie jak z działka bez wspomagania.

Dziękuję drogi przyjacielu za troskę, ja się spytam gdzie Twój F-5, czy już - po tym jak się pobeczałeś raz nad Nevadą i oddałeś go w obce ręce - wrócił do Ciebie?  :P :evil:

« Odpowiedź #2935 dnia: Lutego 24, 2017, 16:38:57 »
Mój Viggen ma się dobrze, tzn. na razie nie ma żadnego trybu walki powietrznej, nie wiem czy tak ma być, czy to wina bety. Jedyną metodą strzelania aa, którą znam w V., to wzrokowa identyfikacja, wycelowanie dziobu i intuicja odnośnie odległości, tzn. strzela się podobnie jak z działka bez wspomagania.

Dziękuję drogi przyjacielu za troskę, ja się spytam gdzie Twój F-5, czy już - po tym jak się pobeczałeś raz nad Nevadą i oddałeś go w obce ręce - wrócił do Ciebie?  :P :evil:

Najdroższy przyjacielu, z tego co mi wiadomo to "TO" jest właśnie tryb A-A Viggena, więc możesz już nim śmiało latać, bo innego nie będzie :evil:. Co do F-5E, to jak wszyscy wiedzą ja preferuje kufajmańską technikę, dlatego latam "ołówkiem". Jednakowoż jest on technologicznie i epokowo, bardzo zbliżony do F-5E, jest również tak samo "klikalny", Twoja uwaga jest więc chybiona, bo wybieram MiG-a czysto ze względów kosmetycznych a "tiger" lepiej sprawdzi się w rękach Slajdera, bo on lubi ostrygi. 8) Niestety nie można w ten sam sposób porównać Su-27 i Viggena ;D, jestem przekonany, że wiesz co mam na myśli, poza tym chyba nie chcesz, abym przeszedł do Blue.  :evil:

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #2936 dnia: Lutego 24, 2017, 16:45:38 »
Najdroższy przyjacielu, z tego co mi wiadomo to "TO" jest właśnie tryb A-A Viggena, więc możesz już nim śmiało latać, bo innego nie będzie :evil:. Co do F-5E, to jak wszyscy wiedzą ja preferuje kufajmańską technikę, dlatego latam "ołówkiem". Jednakowoż jest on technologicznie i epokowo, bardzo zbliżony do F-5E, jest również tak samo "klikalny", Twoja uwaga jest więc chybiona, bo wybieram MiG-a czysto ze względów kosmetycznych a "tiger" lepiej sprawdzi się w rękach Slajdera, bo on lubi ostrygi. 8) Niestety nie można w ten sam sposób porównać Su-27 i Viggena ;D, jestem przekonany, że wiesz co mam na myśli, poza tym chyba nie chcesz, abym przeszedł do Blue.  :evil:

Beczałeś jak mała dziewczynka...

« Odpowiedź #2937 dnia: Lutego 24, 2017, 16:51:47 »
Swoją drogą proszę o przestawienie vigena na lotnisko Blue, skoro boski już nie lata na nim.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #2938 dnia: Lutego 24, 2017, 16:53:07 »
Swoją drogą proszę o przestawienie vigena na lotnisko Blue, skoro boski już nie lata na nim.

Takie rzeczy to tylko w Erze. Żabolot Ci wystarczy.

« Odpowiedź #2939 dnia: Lutego 24, 2017, 16:55:11 »
Beczałeś jak mała dziewczynka...
Haha, wiesz coś o tym, nie pytam skąd :evil:

A propos RoF-a naprawiłem osie specjalnie dla Ciebie, i chętnie polatam.