Autor Wątek: War Thunder - pierwsze wrażenia  (Przeczytany 96324 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: War Thunder - pierwsze wrażenia
« Odpowiedź #75 dnia: Sierpnia 16, 2012, 15:35:43 »
Jak dla mnie niektóre widoki wprost wspaniałe: http://www.youtube.com/watch?v=mwbm6xSXabM&feature=youtu.be

I na tym się kończy. Daj też chmury na maksa, wygladają gorzej niż w FSX czy CoD, a klatek wtedy jest aż 15 :- ]]].
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

_michal

• Gość
« Odpowiedź #76 dnia: Sierpnia 16, 2012, 15:56:38 »
I na tym się kończy. Daj też chmury na maksa, wygladają gorzej niż w FSX czy CoD, a klatek wtedy jest aż 15 :- ]]].

W CoD nie ma chmur, są tylko obłoczki. :P

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #77 dnia: Sierpnia 16, 2012, 17:46:34 »
Ale, ale... ale tak to powinno wyglądać w symulatorze, nieprawdaż? Może tylko więcej luda na lotniskowcu. :)  Ech, może za 10 lat...
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #78 dnia: Sierpnia 19, 2012, 00:49:05 »
Znowu cos namieszali z joyami.
To co najlepsze (niestety i stety) w tej grze, to muzyka jej towarzyszáca. Chlopaki postawili glownie na Wagnera i to jest to. :)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #79 dnia: Września 03, 2012, 16:46:56 »
No lekka podłamka :|
Pobierałem sobie na raty poprzez torrent (FlashGet). Tak na raty, niespiesznie. Fakt, czasami jak zostawiałem komputer bez opieki, flash się zawieszał. Ale restart i szło dalej. W końcu, jakąś godzinę temu pobrało mi całość. Uruchamiam Launcher WarThunder, i co? Ano brakuje kilku plików - wymienia z nazwy oraz 2180 innych :651: I teraz sobie ciągnie wszystko od nowa... Załamany jestem taką jakością :-X Szacowany czas 1d 9h  :o

« Odpowiedź #80 dnia: Października 14, 2012, 13:32:39 »
Mam 2 klucze do przekazania dla lotników.

Offline Piniol

• JG300
  • *
« Odpowiedź #81 dnia: Października 28, 2012, 12:13:21 »
Nie mogę się dopatrzyć wymagań sprzętowych. Mam laptopa 2.13 dual core, 3 gb ramu i gforce 240m. Będzie to hulać?
Jakie są zobowiązania żeby być beta testerem? Mam informować ich o bugach?

« Odpowiedź #82 dnia: Października 28, 2012, 13:11:15 »

Będzie ciężko ta takim sprzęcie.
Żadnych zobowiązan z tytułu bycia testerem.
Za dostęp do bety płacisz albo dostajesz klucz od kolegi , który już ma konto.

Offline Piniol

• JG300
  • *
« Odpowiedź #83 dnia: Listopada 02, 2012, 13:22:04 »
Ruszyła otwarta beta. Zasysam grę, ponad 6 gb.

« Odpowiedź #84 dnia: Listopada 02, 2012, 14:19:26 »
A można prosić o jakiś link do pobrania otwartej bety? Na oficjalnej stronie dalej piszą tylko o becie zamkniętej.  :|

_michal

• Gość
« Odpowiedź #85 dnia: Listopada 02, 2012, 15:21:43 »

« Odpowiedź #86 dnia: Listopada 02, 2012, 15:38:28 »
Dzięki wielkie dobry człeku. Już zasysam, do zobaczenia na niebie. :)

« Odpowiedź #87 dnia: Listopada 02, 2012, 16:29:48 »
Przepraszam za post pod postem, ale mam problem z tym launcherem w linku Michała.

Problem jest taki, że po uruchomieniu launcher zaczyna pobierać i instalować pliki, jednak po chwili zawiesza się cały system i jedyne co mogę zrobić, to nacisnąć przycisk "reset".
Miał ktoś jeszcze takie sensacje?

Offline Piniol

• JG300
  • *
« Odpowiedź #88 dnia: Listopada 02, 2012, 16:35:56 »
Oj, nie wiem, może zabrakło miejsca na dysku? Ja polubiłem na facebooku Warthunder i wczoraj ukazała się informacja o otworzeniu bety. Wszedłem od razu na stronę i kliknąłem link do ściągnięcia. Otworzyłem tutorial - wygląda to pięknie ale nad miastem na ustawieniu grafy na minimum mam w rozdzielczośći 1920x1200 ok 22 kl/s na mojej skromnej konfiguracji sprzętowej. Jak dojdą samoloty wroga to będzie chyba gorzej.

« Odpowiedź #89 dnia: Listopada 02, 2012, 16:49:16 »
To nie kwestia braku miejsca na dysku, mam go teraz 30GB na partycji, na której instaluję. Moim jedynym podejrzeniem i punktem zaczepienia jest to, że nie instaluję tego na C: bo mam mam tylko 5GB wolnego miejsca.