Autor Wątek: Aktualności, patche  (Przeczytany 70738 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Aktualności, patche
« Odpowiedź #105 dnia: Lutego 25, 2015, 21:11:49 »
W eventach nie było biegów, może to to? :)
A z manualem jedyny problem, że na starcie co i raz walę do tyłu :D

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #106 dnia: Lutego 25, 2015, 22:14:30 »
Tak, na starcie jest wsteczny, to jakiś bug, prawdopodobnie niskiego priorytetu, jest od początku...
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

« Odpowiedź #107 dnia: Lutego 25, 2015, 22:31:21 »
Jeździcie z manualną skrzynią? Nie pierniczy się to wam w czasie walki? Nie bez powodu wsadza się do czołgów 3-4 typa, żeby jeden nie musiał sam wszystkiego robić :).
Na symulacji powinna być tylko manualna!  :)
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #108 dnia: Lutego 26, 2015, 10:42:58 »
Gram głównie eventy na SB i nie mam problemów z przesiadaniem się z czołgów sterowanych suto i myszą do samolotów sterowanych na full sim. Nigdy nie miałem, przełącza się samo. Nie muszę też nic zmieniać jeśli jedna grę jadę na arcade czołgiem a drugą lecę na SB samolotem.
Próbowałem jeździć manualem ale cierpiała na tym moja jakość gry ;)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #109 dnia: Marca 26, 2015, 16:05:48 »
Dzisiaj wreszcie znikają markery w bitwach symulacyjnych!
https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/227713-server-26032015/

« Odpowiedź #110 dnia: Marca 26, 2015, 16:44:43 »
Dzisiaj wreszcie znikają markery w bitwach symulacyjnych!
Jeszcze niech coś zrobią z wyłączaniem roślinności/cieni/dymów.

« Odpowiedź #111 dnia: Marca 26, 2015, 17:02:36 »
Z tym nic nie zrobią bo straciliby klientelę. Osobiście przestało mnie to martwić, gram na fullu.

« Odpowiedź #112 dnia: Marca 26, 2015, 22:04:11 »
Nie wydaje mi się aby ludzie którzy naprawdę nie mogą grać z tymi opcjami włączonymi bo nie stać ich na porządne komputery rzeczywiście przynosili jakieś pieniądze. Wiem, że w grach ftp gracz niepłacący też ma swoją wartość, daje płacącym kogoś z kim mogą grać, ale w tym wypadku działa to odwrotnie, jego istnienie nie wzbudza odczuć pozytywnych tylko negatywne.

« Odpowiedź #113 dnia: Marca 27, 2015, 09:43:56 »
Napisałem wcześniej, że usunęli markery z bitew symulacyjnych a okazało się, że same bitwy też poszły precz. Na dzień dzisiejszy mamy tylko arcade, real i eventy.

« Odpowiedź #114 dnia: Marca 27, 2015, 09:48:01 »
Napisałem wcześniej, że usunęli markery z bitew symulacyjnych a okazało się, że same bitwy też poszły precz. Na dzień dzisiejszy mamy tylko arcade, real i eventy.
A na eventach jest tryb symulacyjny czy tylko arcade i real?
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

« Odpowiedź #115 dnia: Marca 27, 2015, 09:51:58 »
Sim albo real. Problem w tym, że przy eventach co chwilę majstrują i nie wszystkimi maszynami można grać. Np. teraz nie mogę grać Tygrysem, chociaż StuG III G, mimo że na tym samym tierze, jest dostępny.

« Odpowiedź #116 dnia: Marca 27, 2015, 10:14:25 »
Jak to usunęli SB?! Przecież na eventach nagrody za bitwy były podobne do tych na arcade i rb...

A na evenciue za 3 zestrzelenia dostaje maks 12 tysi kasiury :(

« Odpowiedź #117 dnia: Kwietnia 01, 2015, 15:43:00 »

Offline HAV

• *
  • LAST CAT STANDING
« Odpowiedź #118 dnia: Kwietnia 01, 2015, 16:45:36 »
Hehe, co roku coś dobrego :032:
A co w lotnictwie dali? Kuce były, ślimak też, ciekawe co w tym roku wymyślili :evil:

« Odpowiedź #119 dnia: Kwietnia 01, 2015, 16:54:59 »
Nic o samolotach nie widzę.

Z przyjemnością informujemy, że udało nam się poprawić balans oraz zakończyć pracę nad uproszczoną mechaniką oraz fizyką gry. Z tej okazji, mamy przyjemność przedstawić Wam nowy tryb gry!

Stworzyliśmy zupełnie nowy czołg — ShU-255 (Sherman-Universal) — spełniający wszelkie wymagania nowego trybu gry. Jest on bardzo prosty w prowadzeniu oraz nie wpada w poślizg, co spowodowane jest jego niską prędkością maksymalną wynoszącą 10km/h. Czołg zapewnia jednakową osłonę ze wszystkich stron dzięki gumowanemu pancerzowi. Nie ma on przez to żadnych słabszych punktów — wszystkie są równie kiepskie. Dwa specjalne rodzaje pocisków możliwych do użycia prawie nie różnią się od siebie — w zasadzie są absolutnie takie same, co pozwala użytkownikom na brak konieczności zmiany sposobu gry po wyczerpaniu się amunicji, do której byli przyzwyczajeni.
http://warthunder.com/pl/news/1501-wydarzenie-bitwy-nierealistyczne-pl

edit: A jednak coś jest o samolotach :).
http://wiki.warthunder.com/index.php?title=T-65_Fighter