Autor Wątek: Air Show Radom 2013  (Przeczytany 17111 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Air Show Radom 2013
« Odpowiedź #45 dnia: Sierpnia 23, 2013, 02:40:38 »
Jestem za  8). Tylko wybrac godzine i miejsce.

« Odpowiedź #46 dnia: Sierpnia 23, 2013, 10:47:21 »
Jestem za  8). Tylko wybrac godzine i miejsce.

NP. sobota 10.15 koło polskiego Viper'a??

« Odpowiedź #47 dnia: Sierpnia 23, 2013, 11:50:41 »
Czołem,

Czyli ustalone :).  Obok polskiego efa :) jest stojanka Mi-2 Cygana. Więc coraz ciekawiej się zapowiada.

10:15 Viper.

« Odpowiedź #48 dnia: Sierpnia 23, 2013, 13:56:50 »
OK :) Będę miał orła ;)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #49 dnia: Sierpnia 23, 2013, 14:34:43 »
Apache i Rafale już dotarł : http://technowinki.onet.pl/inne/multimedia/air-show-2013-proby-przed-pokazami,5572479,14953171,foto-male.html
, a 16-tka będzie kręcić ze zbiornikami, czy nie miał kto zdjąć ? ;>.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Zefirro

• Gość
« Odpowiedź #50 dnia: Sierpnia 23, 2013, 19:36:36 »
http://biznes.onet.pl/uokik-skontroluje-air-show-w-radomiu,18490,5572663,1,news-detal

Czyli sprawa napojów w końcu dociera do organów kontroli...
a że organizatorzy sami napisali:
Uprzejmie informujemy, że zakaz wnoszenia butelek wody wiąże się ze względami zapewnienia bezpieczeństwa widzom i uczestnikom pokazów, podobnie jak ma to miejsce na wielu innych imprezach masowych. Organizatorzy zapewniają dostęp do wody i napojów w ustalonych cenach: woda Veroni 1,5 l -- 5 zł, napoje gazowane (coca-cola, fanta, sprite itd) 0,5 l - 5 zł, napój Roko 0,4 l - 4 zł.

źródło: Facebook, https://www.facebook.com/pokazy.airshow?fref=ts
to może być ciekawie. Tyle że już po pokazach.

Zefirro

• Gość
« Odpowiedź #51 dnia: Sierpnia 24, 2013, 23:50:43 »
Mój aparat jest słaby, więc zdjęć samolotów nie będę zamieszczał (ponieważ ich nie robiłem i pełno lepszych w internecie). Za to mam zdjęcie z moimi bohaterami dnia - Solo Türk - i bardzo się cieszę. Niezwykle sympatyczni ludzie.

Darth_Worm

• Gość
« Odpowiedź #52 dnia: Sierpnia 25, 2013, 11:37:42 »
Czy jest w ogóle szansa zobaczyć transmisję na żywo, ewentualnie najciekawsze pokazy online?

« Odpowiedź #53 dnia: Sierpnia 25, 2013, 12:41:22 »
Podejrzewam, że większość zainteresowanych jest w Radomiu i na forum cisza... Wczoraj w TVP było o Air Show może z 15 min z czego większośc to wywiad. Dzisiaj w TV chyba w ogóle nic nie ma a sam bym obejrzał.
Русский военный корабль, иди нахуй

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #54 dnia: Sierpnia 25, 2013, 13:00:26 »
Miło było spotkać się z ekipą Forumową: Mazaczkiem, Boczkiem, Zeke, Some1, Josivem, Onufrym, Roanem i Cyganem. Próby podania graby przez nas Medialnej Bestii spotkały się z prewencyjnym zrzutem bomb ćwiczebnych w ramach presji z Su-22. Na szczęście droga pożarowa była wyraźnie oznaczona:

Na to chyba wszyscy czekali, czaaaadzik:

Ładne kobiety można było także znaleźć na maszynach:

AH-64 potrafi także stawiać zasłonę dymną ;):

Podobny screen ostatnio prezentowało ED:

Labi na wakacjach?

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 25, 2013, 20:24:26 wysłana przez YoYo »
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline uziel101

• 16th VTFS
  • *
  • samoloty, czołgi, pociągi
« Odpowiedź #55 dnia: Sierpnia 25, 2013, 15:48:13 »
Mój aparat jest słaby, więc zdjęć samolotów nie będę zamieszczał (ponieważ ich nie robiłem i pełno lepszych w internecie). Za to mam zdjęcie z moimi bohaterami dnia - Solo Türk - i bardzo się cieszę. Niezwykle sympatyczni ludzie.

Koszulka rulez!
That's Vietnam music... can't we get our own music?

« Odpowiedź #56 dnia: Sierpnia 25, 2013, 19:01:17 »
Pokazy na pewno na plus - pomijając kwestię zakazu wnoszenia ładunku wybuchowego o wzorze H20. Co chciałem, to dostałem, czyli: MiG-21, Su-27, MiG-29 startujący z Radomia, Chorwaci, a było kilka niespodzianek m.in. Spartan, pokaz Rafale...
Wszystko oprawione w miły komentarz Toya i Pana Tomasza. Pomijam komentatorów BC Iskier... :D

Aha, ponarzekam trochę: mało grup. Na minus na przykład Szwajcarzy: wydaję mi się, że dwa lata temu trochę więcej pokazali, ale może mnie zawodzić pamięć.

PS. No i też mam zdjęcie z Turkami - wykonane przez miłościwie panującego Groovera ! :)

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #57 dnia: Sierpnia 25, 2013, 20:11:33 »
Fajnie było się spotkać! W tym roku nie było perwersyjnych klapsów i buziaków z Yoykiem, nie wytargałem Mekkiego za brodę, z Orzełem się minąłem, a Cyganowi nie buchnąłem naszywki razem z wirnikiem od Mi-2 ale i tak było cacy i elegancko. Pogadałem z Josivem, z SamRazem (na marginesie w życiu bym nie poznał), Boczkiem, Dondalem. Nie namierzyłem 13 WELT, bo Ci śledzili F-16. Wujka Toyo niestety oglądaliśmy z daleka na rzut butem przyjmując strategiczną za białym Sprinterem. Szacun dla Zekego za organizację. Mi jak zwykle się bardzo podobało aczkolwiek mało wymagający jestem.

Zakaz wnoszenia wody śmieszny, bo wszystko inne można było wnieść zaczynając od termosów, przez krzesełka, kończąc na siatkach pełnych jabłek itp. przedmiotów miotających. Podobnie zresztą z zakorkowanym wejściem z napisem droga ewakuacyjna. Stanie w kolejce 45 minut mało zabawne ale to tylko drobnostki.

Ps. Yoyek a ten ostatni samolot to miał dźwięk silnika jak te DWŚ... nie? :D

Ps2. Z góry przepraszam jeśli kogoś kogo spotkałem nie wymieniłem ale nie sposób było wszystkich zapamiętać.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #58 dnia: Sierpnia 25, 2013, 21:07:03 »
Dzięki chłopaki za super spotkanie :). Pogoda dopisała jak nigdy, ludzie w maszynach też dali radę. W końcu w realu spotkałem Mazaka  :evil: i innych fajnych ludzi, znanych przeważnie z TS lub z wpisów na forum. Posiadówy u Cygana jak zwykle udane :) Pozdrowienia dla chłopaków z 1.Pułku Lotniczego ;) i wszystkich z którymi się spotkałem.

Pozdro.

Offline Dondal

• *
  • Graj, muzyko!
« Odpowiedź #59 dnia: Sierpnia 25, 2013, 22:09:50 »
Bardzo udany dzień. Był to mój pierwszy Radom i bardzo mi się podobało: 29-ty prowadzony ręką ppłk. Kałko, Szwajcarzy, Turas, Rafale no i oczywiście Spartan. Fajnie było się spotkać wieczorkiem i poznać Was osobiście  :). Dzięki Cygan za pogaduchy przy śmigłach!

Pozdrowienia dla chłopaków z 1.Pułku Lotniczego ;)

1. PL również pozdrawia  ;)