No to mnie nie pocieszyłeś Troghv... Zacząłem grać Jagdpanzerem IV/70 i myślałem, że to wstęp do poprawy sytuacji - ten TD jest dokładnie taki, jakie powinny być niemieckie wozy IMHO: Na kursku wszystkie troll T-34 i KW odbijam aż miło, sam stojąc i robiąc "point&click" w procesie odparowywania kolejnych radzieckich pudeł, z kolei jak taki Duży Rudy podjechał do mnie na ~200m i mi przysadził, to mój wóz zrobił takie bum, że lufa działa zamieniła się w oszczep, czyli dokładnie tak jak to powinno być - na dystans jestem nie do ruszenia, a w zwarciu już się trzeba pilnować. Szczególną przyjemność sprawia mi kasowanie zasranych T-34/57 i zawsze są u mnie pierwsze do odstrzału, nawet jeśli przez to ryzykuję zniszczenie. Liczyłem, że dalej sytuacja pozostanie na tym zdrowym poziomie a tu zonk... Chyba trzeba wrócić do samolotów.
Apropo czekania na Niemieckie studio wypuszczające grę, to na chwilę obecną robi się Armored Warfare od Obsidian Entertainment więc możliwe, że w końcu będzie gra gdzie rusaczki cebulaczki dostaną po ogonie i będą się zachowywać jak należy.