Zauważ, że wyrażam swoją opinię, ale nie oceniam, że Falcon jest taki czy siaki.
Taka moja specyfika, szukam emocji, nie symulacji ( nie potrzebuję jej ), zła pogoda czy skomplikowane operacje lotnicze nie podnoszą mi ciśnienia o ile nie mam świadomości, że tam po drugiej stronie siedzi jakiś żywy sk$r%iel, którego muszę zlikwidować.

Nie znam się na jet-simach, przez kolegów trafiłem najpierw na IL-2 i skoro się za niego wziąłem to postanowiłem najpierw tam się czegoś nauczyć, a że modeli tam od groma wsiąkłem na dłużej bo już jakieś 7 lat i nadal odkrywam nowe rzeczy i techniki wirtualnej walki powietrznej.
Gdybym miał więcej czasu pewnie i z czystej ciekawości spróbowałbym Falcona, ale podejrzewam, że ze względu na niewielką liczbę samolotów szybko bym się znudził.
A propo...
Ze środowiska Falcona poznałem na HL jednego pajaca o ksywce A.S , lub =A.S= ( Niemiec ), który rozpowiadał, że nie ma lepszego od niego w Falconie. Sklepałem mu maskę, poszedł z płaczem, potem krzyczał, że czituję, ostatnio dostał też publicznie w pysk na rosyjskim turnieju ( chyba takie mistrzostwa Rosji w IL-2 ) i tak się zastanawiałem czy nie warto zainstalować Falcona, żeby mu i tam poprawić jak się z tą gierką oswoję. Znacie może tego gościa

?