Autor Wątek: DCS WWII: Europe 1944  (Przeczytany 70843 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mmaruda

• Gość
Odp: DCS WWII: Europe 1944
« Odpowiedź #15 dnia: Września 02, 2013, 18:26:47 »
Zgadzam się w 100%, nawet fajnie byłoby mieć 2 konkurencyjne simy WWII, w sumie gdyby DCSWWII się udał tak jak to opisują  w "ulotce" to w zasadzie byłby tym, czym w założeniach miał być Storm of War (czy jak to się zwało). Będę  jednak naprawdę zaskoczony jeżeli Kickstarter się w tym wypadku uda. Nie chodzi tu nawet, że ma się nie udać, bo Luthier itd, tylko ma spore szanse się nie udać, bo ogólne zainteresowanie tego typu produktem nie jest aż tak duże.

« Odpowiedź #16 dnia: Września 02, 2013, 18:45:27 »
Jakoś nie potrafię uwierzyć w te obiecanki. Partnerstwo ludzi od kłody i ED, któremu wszystko zajmuje o wiele za długo... oczywiście życzę im jak najlepiej, ale pozostanę sceptyczny. Jak coś pokażą (i nie będzie to DCS: Mustang 2, z odświeżonym modelem i zestawem nowych jednostek AI za $50), to pogadamy.

« Odpowiedź #17 dnia: Września 02, 2013, 18:56:05 »
Ja kota w worku na pewno nie kupię. Mógłbym zapłacić za alphę, która w jakimś stopniu jest grywalna (jak Arma3, czy pCARS), ale za dziurę w ziemi nie zapłacę. Życzę im dobrze, bo nie mogę sie doczekać porządnego sima z 2WŚ.

_michal

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Września 02, 2013, 19:00:44 »
Jakoś nie potrafię uwierzyć w te obiecanki. Partnerstwo ludzi od kłody i ED, któremu wszystko zajmuje o wiele za długo... oczywiście życzę im jak najlepiej, ale pozostanę sceptyczny. Jak coś pokażą (i nie będzie to DCS: Mustang 2, z odświeżonym modelem i zestawem nowych jednostek AI za $50), to pogadamy.

Pewnie będzie skoro zapowiadają Mustanga i Dorę. :D

Mnie bawi rozdzielanie produktów na dwa osobne z identycznym kodem. ED ma problem z zarządzaniem jednym DCSem, a co dopiero dwoma, wszyscy pamiętamy jak było z kompatybilnością przed DCS World.

« Odpowiedź #19 dnia: Września 02, 2013, 19:30:01 »
Nie mogę się dokopać do informacji na temat luthiera, 1C itd. Ma ktoś linka, lub mógłby streścić kto z kim się pokłócił, dlaczego Cliffs of Dover to ponoć bubel itd?

Dzięki :)

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: Września 03, 2013, 01:08:47 »
Ciężko będzie coś znaleźć. Jedyna opcja to grzebanie w starych postach na Żółtym i ewentualnie SimHq.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #21 dnia: Września 03, 2013, 08:23:30 »
Nie mogę się dokopać do informacji na temat luthiera, 1C itd. Ma ktoś linka, lub mógłby streścić kto z kim się pokłócił, dlaczego Cliffs of Dover to ponoć bubel itd?

Dzięki :)

To chyba byś musiał prześledzić sobie posty do 4-ech lat wstecz łącznie: http://forum.1cpublishing.eu/forumdisplay.php?f=189 . Enjoy.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #22 dnia: Września 05, 2013, 19:32:55 »
No to pojechali..... W zapowiedziach jest Dora oraz P-51D. Olo tez chce tu namieszac!

http://www.kickstarter.com/projects/508681281/dcs-wwii-europe-1944

Kickstarter zostal otwarty. Jacys chetni?

EDGE?

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #23 dnia: Września 05, 2013, 20:07:05 »
Uj, jednak tak: http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1860506&postcount=21 , nieźle to wygląda.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #24 dnia: Września 05, 2013, 20:48:12 »
Kickstarter zostal otwarty. Jacys chetni?
Na KS? Nie, nigdy :). Ale na wersję 1.0 będę czekał.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #25 dnia: Września 05, 2013, 21:11:24 »
Chyba jestem miękka buła, zobaczyłem Olega w tym fotelu, z tyłu bucha ten ogień, on tak ładnie mówi i jakoś tak bierze to za serce....
... wróć, IL-2 CoD...
Potem Ilya, znów się przechadza pod siedzibą Putina i gada co to nie będzie, znów ever nad ever i be sure two weeks...
... wróć, IL-2 CoD...
No i wyskakuje gość z ED, który obiecuje, że obaj nie tkną żadnego engine i nic nie popsują ;)...
Echh, chyba mięka buła jestem :->.
Powiedzmy pomyślę.  8)

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #26 dnia: Września 05, 2013, 21:17:17 »
100.000 $ to nie jest taka gigantyczna suma jak na Ks, mają dużą szansę uzbierać.
Osobiście lekko mnie zaskoczyła informacja o 3 pełnoprawnych samolotach w wersji "darmowej" - ostro pograli.
Natomiast wszystkie materiały na Ks wyglądają jak wzięte z DCS:W i wyssane z palca.

« Odpowiedź #27 dnia: Września 05, 2013, 22:00:58 »
Jest to na pewno realniejszy projekt od F-35, który poniósł porażkę, natomiast ciężko będzie uzbierać więcej niż 100 tysięcy zielonych.... społeczność nie jest tak duża jak przy strzelankach.

Dobrze, że czas KS wynosi miesiąc i jako tako coś tam wspomnieli wcześniej na forum więc ludzie mieli czas (trochę mało, ale jednak) na zastanowienie się.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #28 dnia: Września 05, 2013, 22:02:26 »
Może z 5$ wrzucę z sentymentu do Olega i jako zadośćuczynienie bo pierwszą wersję oryginalną ił2 kupiłem po kilku miesiącach używania pirackiej ;) .

A zastanawialismy się kilka dni temu z YoYem co porabia poczciwiec Oleg, a tu proszę jak szybko rozwiały się nasze wątpliwości.

Tak po zatym to na simach drugowojennych musi sie trzaskać ostatnio sporą kasę że tylu się za nie bierze. Po jakis pięciu latach posuchy kompletnej, wszystkie sieroty poolegowe (tak twórcy jak i użytkownicy) znów wspólnie stworzą rodzinę. Jak miło. I nawet kominek grzeje.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #29 dnia: Września 05, 2013, 22:37:47 »
20 nowych modułów w 18 miesięcy? Dyrektor ED ma jakieś omamy?  8)