0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
No i pierwsze zgrzyty, a jak: http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=116697&page=9 ."37 backersDCS World Tier 1. Everything at the $40 level, plus a digital copy of DCS World P-51D Mustang (on successful kickstarter completion).Estimated delivery: Oct 2013"W skrócie, część osób, która dała na projekt określoną sumę mieli otrzymać klucze dla DCS P-51D (Październik). Pomimo upominania się, jak do tej pory nikt z nich nie dostał nic od Luthiera, czego dowodem jest ten temat na forum ED. Ciekaw jestem bardzo jak projekt dalej się rozwinie. Ja dałem chyba 10$ i miałem mieć Early access już za 4 miesiące. Ktoś też, zauważył, że na Forum ED Luthier był ostatnio... uwaga... 11-01-2013! Zapracowany chłopina?
Jak oni chcą zrobić symulator jeśli nie są w stanie ogarnąć bazy danych i strony www?
Bo pewnie nie ma tam komu się zająć tematem, a luthier z jakiegoś powodu nie wyrabia.
O, to tak samo jak z puczami do Klifsów Dover.
C1 i Luthier już nie wspierają CoD od 2012 roku, tutaj nie ma co liczyć na jakieś oficjalnie updejty, jedynie te od Team Fusion.
Oświećcie mnie - oni zebrane pieniądze już dostali, czy dostaną dopiero po zrealizowaniu obiecywanego/planowanego przedsięwzięcia? Czy może odbywa się to jakimiś etapami wraz z postępem prac? Jest jakiś nadzór czy wszystko odbywa się na zasadzie gentlemen agreement ?
Taaaaaaaa... Zbiorowo pobiadolić jak by co.