Do całości można dodać, że prawdopodobnie nie będzie możliwości ani wybrania sobie dowolnego samolotu z dostępnych (jeżeli ktoś np. ma już Kucyka i chce w zamian inną maszynę), ani również przeskoczenia na inny poziom składkowy.
@Sundowner
Może i tak, ale z drugiej strony w tej chwili nie będzie nawet poziomu znanego z DCS:World, czyli darmowa mapa i jeden (klikalny) samolot - wszystko płatne i to nie za fistaszki. Zastanawia mnie ile będą sobie życzyli za "pakiet startowy" (jeżeli będzie w ogóle coś takiego, bo równie dobrze mogą kasować za całość jak w przypadku FC), skoro sama mapa jest wyceniana na 40-50$?
Dodatkowo chciałbym przypomnieć to co napisał miesiąc temu Wags:
" All of the funds have been spent and they helped develop the Bf-109, P-47, Me.262, Spitfire, and Normandy map."
Skoro moje, i nie tylko, pieniądze zostały już spożytkowane na powyższe cele to dlaczego nie mam z tego dosłownie niczego? W wątku poświęconym "Dorze" napisałem ostatnio, że jak tak dalej pójdzie to 10$ wystarczy na jeden samolot... jak widać zgubił mnie optymizm

Trochę projektów na KS już wsparłem i jak na razie jedyną "wpadkę" zaliczam z "Europe"...ok, koniec marudzenia