Autor Wątek: Wczesny dostęp już uruchomiony!  (Przeczytany 142481 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Wczesny dostęp już uruchomiony!
« Odpowiedź #390 dnia: Kwietnia 29, 2014, 21:50:21 »
A mi coś pobiera. Chyba zrobili :).
Gigabyte: P55-USB3, obecnie: i7 870 2.93 (3.72) poprzednio: i5 760 (3.49), RAM: 16GB, MSI 970. AV8R-01, Logitech G940, Thrustmaster Hotas X, Saitek Pro Flight Combat Rudder Pedals, FreeTrack

« Odpowiedź #391 dnia: Kwietnia 29, 2014, 21:55:55 »

Sorry, zwracam honor.Pobrało nowe pliki i mamy Gustawa:)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #392 dnia: Kwietnia 29, 2014, 22:29:00 »

"Updejtu" nie było, a gra wywala błąd że mam nieaktualną wersję.

Wcześniej nie zaciągałem, miałem co robić, ale teraz odpaliłem i idzie mi update. Jakieś 206 Mb. Dałem Play i poszło, G-2 widzę.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #393 dnia: Kwietnia 30, 2014, 12:34:03 »
Ale nadal z tymi chmurami coś skaszanione.

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #394 dnia: Kwietnia 30, 2014, 18:02:33 »
U mnie właśnie coś ściąga ...
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #395 dnia: Kwietnia 30, 2014, 20:30:17 »
Co ciekawe - miałem updejt (~207 Mb) , potem po godzinie drugi (~90 Mb).
Dodali G2 do gry  i Jaka -1 do multi. Jak zwykle nie pracują w Mietku liczniki ;-P
Poprawili widoczność samolotów na tle chmur, samoloty ładnie "znikają" w chmurach i pojawiają się znowu :-)
G2 - ładny samolocik, bylejaki mogą "skoczyć". Z podami już tak różowo nie jest, podobnie na F4 z podami. Nie latałem na "czystym" F4 kontra Jak-1 więc się nie wypowiem.
Ogólne na serwerze "Expert" same jaki - nie było nawet iłów i peszek.

Pytanie - jak nagrywacie traki to wyłącza się Wam nagrywanie samo ? Zauważyłem ,że po około 11 minutach znika kontrolka nagrywania i żeby coś mieć, trzeba jeszcze raz nacisnąć "start recording".
Mają jakieś ograniczenie czasowe lub objętościowe plików z zapisami ?

Ramm. 
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

« Odpowiedź #396 dnia: Maja 08, 2014, 19:04:04 »
Gigabyte: P55-USB3, obecnie: i7 870 2.93 (3.72) poprzednio: i5 760 (3.49), RAM: 16GB, MSI 970. AV8R-01, Logitech G940, Thrustmaster Hotas X, Saitek Pro Flight Combat Rudder Pedals, FreeTrack

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #397 dnia: Maja 08, 2014, 19:38:23 »
Można zasysać aktualizację :).
http://forum.il2sturmovik.com/topic/168-developer-diary/page-2#entry115950

Idzie idzie, powoli bo się pewnie na parcha rzucili ale idzie ; > .

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #398 dnia: Maja 08, 2014, 19:42:00 »
U mnie zassało bardzo szybko aż się zdziwiłem :). Trochę polatałem tym La-5 fajna maszynka. O i 50% gry skończonej.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #399 dnia: Maja 09, 2014, 00:18:44 »
No oficjalnie to już "Beta" :).

www.yoyosims.pl

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #400 dnia: Maja 09, 2014, 08:03:04 »
Dawno nie próbowałem nowego Iłka, ale dziś chwilkę polatałem "najlepszym samolotem WWII" i muszę powiedzieć, że jestem pozytywnie zaskoczony. Wrażenie lotu jest po prostu niesamowite. Nie mogę sobie wyobrazić, jak wspaniale musi się w to śmigać na Occulusie.

Chmurki są cudowne, całość daje obłędne uczucie bycia w przestrzeni powietrznej. Na chwilę obecną to jest jedyny symulator, który robi to aż tak dobrze. Angielskie słowo "uncanny" (nie ma dobrego polskiego odpowiednika IMHO) jest tutaj bardziej niż na miejscu. Nie skupiałem się na modelu lotu, parametrach maszyny itp, ale w kwestii symulowania lotu, BoS morduje konkurencję (przynajmniej poza dodatkami do FSXa, bo w to się nie bawiłem).

Sam Ławoczkin jest cudowną maszyną z obłędną siłą ognia, aż nie mogę się Foki doczekać. No i działa wreszcie trym. :)

Można sobie mówić dużo na temat FMów, zachowania w korku itp, ale jeśli idzie to wrażenie immersji to tutaj mamy poziom over 9000. To będzie mega godny następca starego Iłka i w kwestii oddania wrażenia lotu samolotem wyznacza nowy standard. Chyba pierwszy raz czułem silny niepokój podczas lotu na czołowe ze 109.

Offline karnalooch

• 16th VTFS
  • *
« Odpowiedź #401 dnia: Maja 09, 2014, 08:42:25 »
No i jest już wersja standard :) . Dodatkowo na obie jest promocja - niewielka, ana wersję standard jest - 10% a na premium 5%. Przeczytałem również, że wypuszczą Iłka na Steamie (z tego co pamiętam ma to stać się latem ). Tyle z informacji marketingowych :) , czas kupić to ustrojstwo.

« Odpowiedź #402 dnia: Maja 09, 2014, 09:30:00 »
Ja na wersję steamową czekam już kilka miesięcy. Dobrze, że przynajmniej oficjalnie to zapowiedzieli. Wiadomo czy właściciele obecnej wersji dostaną kod do Steama czy będziemy mieli dwie osobne dystrybucje jak RoF?

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #403 dnia: Maja 09, 2014, 14:16:48 »
Raczej będzie jak z RoFem, przynajmniej logika tak nakazuje, inaczej mógłbym grać sobie dalej jak dotąd, a kod steamowy sprzedać.

_michal

• Gość
« Odpowiedź #404 dnia: Maja 09, 2014, 16:27:42 »
Raczej będzie jak z RoFem, przynajmniej logika tak nakazuje, inaczej mógłbym grać sobie dalej jak dotąd, a kod steamowy sprzedać.

Niekoniecznie, w przypadku DCS tak się nie da, bo serial jest ten sam. Ale też nie liczę by połączyli konta, a szkoda.