Także nie rozumiem z czego Troghv się cieszy. Nikt nir ukrywa, że 72 brygada została zdziesiątkowana. Niestety to nie separatyści ją zdziesiątkowali, tylko Rosjanie strzelając ze swojego terytorium, używając dronów i pocisków naprowadzanych. Było to "strzelanie do kaczek", bo Ukraina bała się odpowiedzieć, zresztą nie ma takich możliwości technicznych, żeby odpowiedzieć z podobną skutecznością.
Nie dotyczy to Ukrainy, ale Syrii i Iraku. Załączam link ze zdjęciami. Zdjęcia są wyjątkowo naturalistyczne, wyjątkowo brutalne. Moim zdaniem świadczą o ekstremalnym odczłowieczeniu tych muzułmanów. Nawet nie chcę napisać zezwierzęceniu. W tym wypadku, nie miałbym nic przeciwko, żeby zagonić ich do małego pokoju - cyklon B bym mógł wrzucić osobiście.
Co do muzułmanów. Poznałem muzułmanów ze wschodniej Polski. To są Polacy. Są z nami od paruset lat. Walczyli w polskiej armii. Wspaniali ludzie.
Z drugiej strony mam kebab na moim osiedlu, prowadzony przez Pakistańczyków. Zawsze mam obawy jak idę na zakupy w tamte rejony. Kto to może wiedzieć co im do łba strzeli.
Modyfikacja na życzenie autora postu.