Dzięki! Jak na kilka godzin od umieszczenia tego iskrzącego postu zadziałaliście dość skutecznie

Wszak przy piwie i wódeczce można wejść i na żale

Nie włączałem się w dyskusję nad byłym kolegą @grv i rzeczywiście nie ma sensu - ta sprawa jest zamknięta.
Co do grona - spodziewałem się i wiem, że "stara" kadra się dobrze zna i czasami odpuszcza.
Chyba @redspider najlepiej nas podsumował i podpisuję się pod tym.
"Jam młody, alem USNETu się nie lękał!" - stara naleciałość, a patrząc na dzisiejsze fora pod popularnymi portalami, aż się nie chce człowiekowi odzywać - na szczęście tu jest inaczej.
Na początku umieszczałem dużo zdjęć - mając nadzieję, że coś więcej się nauczę, teraz umieszczam ich coraz mniej, mimo, iż problemy techniczne do pokonania są bardziej wyrafinowane - po prostu przestałem liczyć na krytyczne uwagi i podpowiedzi bo było ich "jak na lekarstwo".
Faktem jest, że nie udzielam się może we wszystkich wątkach, bo na samym software do grania/symulacji ja z kolei się nie znam. Na popularność i ilości wejść też mi nie zależy - nie rozpoczynałem tego projektu dlatego by mieć swoje 5 minut, czy jakieś wymierne korzyści, po prostu spełniam swoją pasję w taki sposób jakie dała mi możliwości obecna sytuacja

Prasa i radio - to się toczy absolutnie samo, bez wysyłania e-maili, listów, czy obdzwaniania redakcji. Mam nadzieję, że wszyscy traktują to jako korzyść dla całej społeczności, mimo, że każde z tych wystąpień w emisji nie przypominało oryginału

Uderz w stół, a nożyce się odezwą, gazeta tez czasem spadnie!
Cieszy, że ta dyskusja nie miała charakteru walki na noże, a jedynie zakrapianego obiadu w restauracji "Sowa and Przyjaciele"

Reasumując - przyjmuję z pokorą wszystko powyższe, wszyscy mają rację - ba, może nawet ja też