Eoon. Powyższy film jest dla ciebie "zadowalający".
Tak, przedstawia to, co ja uznaję za zadowalające dla mnie. Zwłaszcza biorąc pod uwagę wszystkie aspekty takie jak sprzęt który posiadam oraz to, że jest to DCS itp., itd.
Pokazałem to, co nagrałem. Nie wiem jak mógłbym odpowiedzieć na postawione pytanie szybciej i rzetelniej, nie pisząc epistoł podpierany całą gamą wykresów przedstawiających rozkład fps'ów wraz z załączonymi screen'ami wraz ze wszystkimi ustawieniami graficznymi, zarówno z DCS'a, panelu Nvidii czy też z NVIDIA Profile Inspector'a.
Potrafię to uszanować ("uśmiechając się w duchu")
Cieszę się, że udało mi się uczynić wpisy, które powodują u kogoś uśmiech - śmiech to zdrowie

. Muszę przyznać, że także wiele Twoich post'ów tu i ówdzie dodało mi endorfin.
zakładając, że YT zrobił z płynności rozgrywki i jakości grafiki masakrę, ale jak to się często mówi - wyobraźnia jest najlepszą kartą graficzną.
Co do wyobraźni to muszę się z Tobą w 100% zgodzić. Wyobraźnia to mój Przyjaciel. Może to z tej przyczyny, że głównie latam w symulatorach, a w "real'u" sporadycznie. Mi wyobraźnia w tym pomaga.
W/g mnie nagranie na YT wygląda gorzej niż w rzeczywistości (a może tylko tak mi się wydaje

). Do nagrywania używam narzędzia dostarczonego przez Nvidię wraz ze sterownikami. Nagrania są kompresowane stratnie do MPEG4 (zakładam, że realizowane jest to przez dedykowany podukład GPU), a nagranie zapisywane jest na dysk talerzowy. Odniosłem wrażenie, że rozpoczynając nagrywanie procesor i grafika lekko "przysiada", a przy sync’u cache na dysk obraz potrafi złapać freez’a. Może tak jest, a może to tylko moja chora wyobraźnia, która dyktuje mi to co mam widzieć (Twoja wstępna diagnoza chyba namieszała mi nieźle w głowie

). W sumie to muszę wykonać rzetelne testy, bo inaczej wszystko to, to tylko popelina.
Inną sprawą jest to, że ja posiadam jedynie 1070 a nie 1080Ti. Jak bym miał 1080Ti to jestem głęboko przekonany (zaraz, gdzieś to już u kogoś słyszałem), że wyglądało by lepiej. Wiem także, że wiele "suwaczków" poszłoby i tak "w lewo" lub "w dół" od max'a

.
Moim skromnym zdaniem, to co pokazałeś na filmie wygląda gorzej niż np. RoF pięć lat temu i to dużo gorzej, że o Kaukazie w 1.5.6 nie wspomnę.
Oczywiście szanuję Twoje zdanie, ale pozwolę sobie mieć odmienne. Pewnie to kwestia gustu i oczywiście w jakimś stopniu wyobraźni

. Idąc (a może brnąc) dalej; znowu przywoływany inny symulator. W tym przypadku RoF (swoją drogą świetny symulator niemający sobie równych pośród symulatorów z tamtego okresu). Nasuwa mi się jednak takie pytanie; dlaczego tak mało osób w niego lata i to nawet w szacownej grupie OPS, jak można by wnioskować po treści wpisów na Forum.
Trochę brakło mi jeszcze War Thunder’a, ale swoją porcję endorfin otrzymałem

.