No, to polatałem przez godzinkę. Głównie wiosna i lato, ale sprawdziłem też zimę i jesień. DCS kojarzył mi się zawsze z wizualną kaszanką i miałem wrażenie, że np. moduł Mi-8 to jest majstersztyk który zasługuje na ładniejsze otoczenie od tego które ED nam przez te lata dawało. No i zanim nie zrobią grubego odświeżenia scenerii, to nadal straszą trójkąty itd, ale z Reshade, Cloud Shadow modem i teksturami Starwaya dzisiaj latałem dla samych widoków. Akurat się zrobił zachód słońca i wyglądało wszystko na prawdę przepięknie. Jak dla mnie to te tekstury to jest gamechanger i to jest coś czego DCS potrzebował i pokazuje jak ED zarabia na nas poprzez moduły, ale nie wydaje budżetu na poprawę tekstur które są podstawą w tak przestarzałym silniku. Wiemy, że aktualizacja Gruzji do 2.5 przyniesie ze sobą m.inn. nowe tekstury od ED, jestem ciekaw jak poradzą sobie z "fanowską" konkurencją.
PS- wcześniej pisałem coś, że tekstury wyglądają słabo z bliska. Cofam swoje słowa. Dzisiaj obserwowałem je ze śmigłowca (lądowanie w mieście na reszcie nie wiąże się z krwawiącymi oczami) i wrażenia bardzo pozytywne.