Ramm, nie do końca, to tak jakbyś miał pretensje, że Fiat 500 to bubel... a pretensje miał do Forda, który na tej samej podłodze wybudował Ka i od nich żądał naprawy Fiata 500.
Za CoD odpowiadał Ubisoft, który położył laskę wraz z 1C. Przypomnę, że prawa do Kłody zostały odkupione w zeszłym roku, przez autorów nowego iłka. Tam chyba jest jedna osoba ze starego teamu, która przeszła.
Tu masz podobnie, jeśli coś mają z tego silnika jeszcze ulepić to czemu nie - dostaniesz to za darmo, więc Twój Fiacik będzie odlakierowany i dostanie nowe fotelki za free w patchu z Dx11 i opony by na tym silniku jechać w postaci Steam. Do tego wersja dla leniwych, czyli wszystko na Parówie.
Spodoba się? To nowi posiadacze proponują nowy teatr i samoloty. To już płatne. Transakcja wg. mnie uczciwa i wiązana.
Nie do końca się z Tobą zgodzę Yoyek.
To trochę tak jakby spece od reklamy Fiata 500 wykonali dobrą robotę i ja dałem się nabrać na piekny folder reklamowy.
Po zakupie prawdziwego egzemplarza okazało się, że z drzwi to sa tylko te od kierowcy, świateł nie ma , fiat ma tylko jeden kierunkowskaz i biegi tylko do tyłu.
Co jakiś czas przychodził jakiś mechanik i coś poprawiał, ale od 3 lat samochód stoi w garażu i co najwyżej mogę sobie na niego popatrzeć.
Ale teraz fiata kupiło ferrari i wstawili drzwi, poprawili światła, biegi i kierunkowskazy. A potem mi mówią, że mój samochód jest już ok i mogę sobie pojeździć. Ale jak chcę wyjechać na autostradę, to muszę dokupić spojlery, alusy i nowe turbo. O tym, że przez ostatnie 6 lat nie mogłem używać swojego samochodu zgodnie z przeznaczeniem - ani słowa. Że o jakiejś rekompensacie nie wspomnę ... a takowa byłby dostęp do nowych map i samolotów. Przynajmniej na początku.
Byłby to wyraz dobrej woli nowych właścicieli i całkiem zdrowe podejście do nowych klientów - w stylu "dotrzymujemy słowa".
Pożyjemy, zobaczymy.
Ramm.