Jako autor wątku nie ma nic przeciwko zbaczaniu

Mam podobnie, testuję różne, a cały czas z przerwami od 1998, czyli od wydania jestem fanem Falcona. Ale przez te przerwy niestety nie do końca jestem wyszkolony i teraz nadrabiam zaległości

Dopóki nie zrobi się cieplej i nie zacznę latać modelami RC, czyli pewnie przez najbliższe 2, a może i 3 miesiące zamierzam się podciągnąć, przynajmniej taki jest plan

A co do X plane to polecam, mam 10-tkę, w 11-tkę polatałem przez chwilę na demie i pewnie bym kupił nawet betę, gdyby nie to że mój laptop średnio sobie z nią dawał radę i chyba będzie mnie czekać modernizacja kompa, tym razem zdecyduję się jednak na stacjonarny.
Dzięki za tytuł tego filmu, jakoś przegapiłem, z przyjemnością obejrzę. To ja zrewanżuję się serią "Dogfights", było to kiedyś wyświetlane na History Channel, jest na YT i do dostania w Amazonie.
Jeśli nie czytałeś Coontsa, to polecam szczególnie "Lot Intrudera" - świetny opis życia pilotów A6 podczas wojny w Wietnamie, nie myl z filmem, niby oparty na książce, ale wyszedł gniot. Kolejna część to "A6 Intruder".