Autor Wątek: Uboot - ale tym razem made in Poland  (Przeczytany 19825 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Uboot - ale tym razem made in Poland
« Odpowiedź #60 dnia: Czerwca 26, 2020, 20:30:05 »
Ktoś może pogrywał w to ostatnio? Bo wydali jakiś większy patch i chyba już tytuł wyszedł z Early Access? Jest kampania już?
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: Czerwca 29, 2020, 14:28:54 »
Wiesz co? Zarządzanie załogą dorobiło się wacht, harmonogramów i priorytetów zadań. Kosmetyka i przez większość czasu działa dobrze. Ale nie zawsze. Nowe pływające i latające cele,  ustawialny rozrzut, prędkość i zanurzenie torped (słabo działa, zwłaszcza, że brak magnetycznych zapalników, a i te ustawienia głębokości to albo najpłycej, albo 1cm głębiej i przepływa pod celem.) Chyba też jest TDC, ze wszystkimi parametrami do wbicia. Ale tego nie używam, bo dla mnie ta gra jest zarządzaniem ubootem ala Bomber Crew, a nie symulacją w stylu SH (opcja widoku FPP jakoś kompletnie mi tutaj nie leży.)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 29, 2020, 14:33:55 wysłana przez Qbeesh »

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #62 dnia: Lipca 02, 2020, 17:30:29 »
Ten TDC to jednak mod. Tak czy inaczej, najbardziej zauważalną zmianą jest duty roster. W bólach nieprzeciętnych powstaje ten Uboot... ale, o dziwo, gra mi się świetnie.

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #63 dnia: Czerwca 15, 2021, 21:29:42 »
Tak BTW, parę dni temu wyszedł build 129, który zaliczył już 6 mikro-puczy i oprócz nowych, zajefajnych fjuczerów, unowocześnionej grafy (gra jest, kurdebele, po prostu ładna i klimatyczna) grubo namieszał i wprowadził nowe bugi w większość w sumie aspektów gry. Co nie zmienia faktu, że ta gierca jakoś tak wyjątkowo mi "siadła". Powtarzając wypowiedź sprzed roku, tempo produkcji jest urewnie ślimacze. Ale jest.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #64 dnia: Czerwca 16, 2021, 07:53:47 »
U mnie lezy to na polce ale na pewno wroce do gry, natomist w ramach reklam, ktore gdzies tam mi sie wyswietlily pojawilo mi sie cos takiego:  https://store.steampowered.com/app/1655750/Uboat_Mechanic_Simulator/ . Kolejny tytul z serii bycia mechanikiem, ale tym razem naprawy Uboota. Nie ma sensu zakladac nowego watku, tak tylko wrzucam, moze kogos zainteresuje.

www.yoyosims.pl

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #65 dnia: Czerwca 16, 2021, 21:10:40 »
Tak. Też widziałem. Śmieszna sprawa z tymi "X-gerat Mechanic Simulator". Takie budżetówki, szybko porzucane i niewykorzystujące swojego potencjału w nawet 30%, jak Car Mechanic Simulator (przy którym nawet fajnie się bawiłem). W sumie Tank MS też mi siadł, zwłaszcza że twórcy mają ewidentnie większe ambicje niż reszta zespołów deweloperskich pod szyldem PlayWay i nie chcą zmarnować tak fajnego tematu. To samo z naszym Uboat. Takie dwie perełki w tym ichnim PlayWayowskim wiadrze z crapem.

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #66 dnia: Czerwca 17, 2021, 00:33:56 »
Oessu... jaki bugfest. Na razie trzymaj U-boota na półce. Dam znać, jak już będzie znośnie.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #67 dnia: Września 05, 2021, 18:34:07 »
Jakiś większy update wyszedł:
https://store.steampowered.com/news/app/494840/view/2962794086566130799?fbclid=IwAR33JqcsEhifTUUGaHIgza0iNjCMSBxjmzpuER2HZ2foi9gXpigDrb7fQ2c
Fajnie to wygląda, kiedyś będę musiał się w niego znów zagłębić.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #68 dnia: Września 05, 2021, 19:17:41 »
Na GOG jest przecena - 55%: 48,59 zł
https://www.gog.com/game/uboat
Taaaa...
MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11

« Odpowiedź #69 dnia: Czerwca 26, 2022, 21:34:44 »

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #70 dnia: Października 19, 2022, 12:02:35 »

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #71 dnia: Października 25, 2022, 12:32:12 »
To jest bardzo dobra gra, serio, regularnie dość pływam. Ten update sporo zmienia, choć jest jeszcze przestrzeń do ulepszeń. Aż dziw, że ze to PlayWay.
Dawniej Qbeesh.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #72 dnia: Października 14, 2023, 08:46:49 »
Fajnie, w grze zostaną dodane kolejne okręty, część na premierę, część jako DLC podobno (cytat):

- obecnie gracze mają dostęp tylko do modeli typu VIIC, ale przez całe lato twórcy pracowali nad dodaniem wariantów IIA, IID. VIIB, VIIC oraz VIIC/41, które mają trafić do gry na premierę,
- w planach są też okręty typów IX oraz XXI, ale te zostaną wprowadzone do tytułu raczej w ramach DLC.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #73 dnia: Października 14, 2023, 12:08:44 »
Czekam na to jak na rozpad kacaplandu. Pisali coś o przybliżonej dacie? Cieszy ta II.
« Ostatnia zmiana: Października 14, 2023, 12:17:22 wysłana przez BigQ »
Dawniej Qbeesh.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #74 dnia: Października 14, 2023, 17:13:31 »
Czekam na to jak na rozpad kacaplandu. Pisali coś o przybliżonej dacie? Cieszy ta II.

Nie, ale z tego co znalazłem wczesny dostęp (od 2019 roku :032:) ma skończyć się w 2024. Mnie też ta IIA i IID kusi. Jak wyjdzie chyba chętnie wrócę do tego tytułu.

www.yoyosims.pl