Autor Wątek: Szukasz joysticka to wpadnij tu  (Przeczytany 350480 razy)

guncam2002

• Gość
Odp: Szukasz joysticka to wpadnij tu
« Odpowiedź #255 dnia: Listopada 25, 2007, 00:57:00 »

Bradley

• Gość
« Odpowiedź #256 dnia: Listopada 25, 2007, 18:08:00 »
Co sądzicie o Saitek Cyborg Evo? Czy opłaca się go kupić?Niech wypowie się znawca :002:

mair81

• Gość
« Odpowiedź #257 dnia: Listopada 25, 2007, 18:13:22 »
a czy moglibyście mi wytłumaczyć różnicę między Saitek Aviator a Saitek Aviator Dual Throttle bo nie mogę jej znaleść.

Gwynbleidd

• Gość
« Odpowiedź #258 dnia: Listopada 25, 2007, 18:22:06 »
Co sądzicie o Saitek Cyborg Evo? Czy opłaca się go kupić?Niech wypowie się znawca :002:

Przeczytaj wątek to będziesz wiedział, wałkowany był chyba temat o nim nie jeden raz :)

Online some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #259 dnia: Listopada 25, 2007, 19:52:22 »
a czy moglibyście mi wytłumaczyć różnicę między Saitek Aviator a Saitek Aviator Dual Throttle bo nie mogę jej znaleść.

Jest tylko jeden aviator, z podwójną przepustnicą.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

mair81

• Gość
« Odpowiedź #260 dnia: Listopada 25, 2007, 21:04:00 »
Tak przypuszczałem. Dziwi mnie tylko ta różnica ceny - 50zł. Tak czy inaczej polecacie go czy raczej nie?

Online some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #261 dnia: Listopada 25, 2007, 21:17:55 »
Prośba do obu kolegów mair81 i Bradley:

Dostaliście namiary. Wykażcie odrobinę kreatywności i wpiszcie łaskawie te nazwy w wyszukiwarkę działu Sofware & Hardware, bo oba joye były tematem niejednej dyskusji, pojawiło się też parę recenzji. Zadając dalej pytania na tym poziomie narażacie się na strzał od zniecierpliwionego moderatora.

Tutaj jeszcze możecie zerknąć:
http://acn.waw.pl/sturm/joysticki.html

adams.929

• Gość
« Odpowiedź #262 dnia: Listopada 29, 2007, 14:50:21 »
Witam.Zacząłem grać w IL-2 i po dłuższym graniu na klawiaturze stwierdziłem że nie ma co.I chciałem się was poradzić bo mam zamiar kupić ten joystick http://allegro.pl/item270206466_1l1_joystick_tracer_trj_jf_jetforce_v2_cobra_f_vat.html

Co o nim myślicie?

Hornet

• Gość
« Odpowiedź #263 dnia: Listopada 29, 2007, 15:16:43 »
Poszukaj w tym dziale jest już cały wątek o joystickach, ja osobiście ten model odradzam. Na twoim miejscu dołożyłbym trochę pieniędzy do Saiteka Cyborg Evo, dla świętego spokoju i dla przyjemności z latania.

Śmigiełko

• Gość
« Odpowiedź #264 dnia: Listopada 29, 2007, 16:52:43 »
Szczerze doradzam Saitek Cyborg Evo. Ja swojego używam już trzy lata i w dalszym ciągu sprawuje się nie źle. Dla niezbyt wymagającego pilota to dobre urządzenie.

« Odpowiedź #265 dnia: Listopada 29, 2007, 17:19:50 »
Jeśli zamierzasz dłużej bawić się w wirtualne latanie - nie kupuj byle czego. Wiem, czasy ciężkie i prawie nikt groszem nie śmierdzi, ale tutaj pasuje jak ulał powiedzenie: biednego nie stać na oszczędzanie  :021:.
Joy powinien być precyzyjny i ... długowieczny. Takie właśnie są Saitek Cyborg Evo. Nie jest on bez wad, ale ... idalnego joya nie ma !
Wódka to śmierć, ale polski lotnik śmierci się nie boi...

Online some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #266 dnia: Listopada 29, 2007, 17:34:02 »
Witam.Zacząłem grać w IL-2 i po dłuższym graniu na klawiaturze stwierdziłem że nie ma co.I chciałem się was poradzić bo mam zamiar kupić ten joystick http://allegro.pl/item270206466_1l1_joystick_tracer_trj_jf_jetforce_v2_cobra_f_vat.html

Co o nim myślicie?

Myślimy że nawet nie pofatygowałeś się żeby popatrzeć po przyklejonych tematach.

adams929

• Gość
« Odpowiedź #267 dnia: Listopada 30, 2007, 14:58:36 »
Na razie nie stać mnie na kupno lepszego joysticka więc poszukam u siebie w mieście jeszcze inne.

Hornet

• Gość
« Odpowiedź #268 dnia: Listopada 30, 2007, 15:17:40 »
Jeśli cię nie stać to się wstrzymaj, bo wyrzucisz pieniądze w błoto, poniżej tego joya w zasadzie nie warto kupować nic.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #269 dnia: Listopada 30, 2007, 15:56:16 »
Ten joy nie jest zły, ale raczej nie nastawiaj się że polatasz na nim długo, jeżeli go kupisz, to w tym samym dniu zacznij zbierać na coś lepszego.