#Boski - Ja rozgrzewam emocje? Nawet nie ja zacząłem dziś tą dysputę, tylko zabrałem w niej skromny głos...

#Poko - Zagubiłem się już - "ślimaczym " eeee no co ty, zobacz co napisali
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/news/2017-10-20_AutumnSale/ . Jak widać całkiem inaczej to widzą.

#
Zawsze będzie jakaś prawda, moja, twoja, ich czy nasza. Co do narzekania to może ja coś powiem, bo słyszałem, że jestem jakimś liderem w tym czy coś takiego.
Na Szerszenia czekam, już i czekam, smutno mi, że to tyle trwa ale co zrobić. Natomiast narzekam na to co już wyszło i za co zapłaciłem, no i mam chyba do tego prawo. Oczywiście powie ten czy inny, że nie muszą tego słuchać, że tylko biję piane a i tak wszyscy to wiedzą. Zapewne mają rację, ale zwyczajnie krew mnie zalewa jak widać, że są błędy, że sami je potwierdzają i nic z tym nie robią. Po par
u tygodniach wychodzi poprawka i widzisz w niej tylko jakieś pierdy, skórka na samolot itp. a nie to co ma znaczenie dla całej gry.
Wówczas w człowieku coś pęka i wylewa się z niego taki rynsztok. U mnie to przeobraziło się już w sarkazm przyprawiony odrobiną irytacji. I mimo, że naprawdę staram się już nie narzekać i oficjalnie nie marudzić, to i tak nazywają mnie już nie Padonis a Marudonis.
Wybaczcie mi te wywody, no ale sami wiecie jak jest, w sprawie DCS-a przecież nie pogadam z żoną, a z kimś wygadać się trzeba...
Ps. To nie było marudzenie, jak by co to źle to odebraliście. To samokytyka