Autor Wątek: Odp: DCS: F/A-18C przed premierą  (Przeczytany 2170 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: DCS: F/A-18C przed premierą
« dnia: Października 20, 2017, 18:26:27 »
Starałem się tego tematu nie podnosić, ale niektórzy tu już nic innego nie robią, tylko jojczą i jęczą jakie to DCS jest straszne. Może czas zrobić sobie przerwę?

Ja nic takiego nie powiedziałem, co by mogło to sugerować. Cierpliwie czekam na Szerszenia, ale jak znam życie to i tak będzie na mnie.  :051:
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

qrdl_logos

• Gość
Odp: Odp: DCS: F/A-18C przed premierą
« Odpowiedź #1 dnia: Października 20, 2017, 19:21:36 »
Ja nic takiego nie powiedziałem, co by mogło to sugerować. Cierpliwie czekam na Szerszenia, ale jak znam życie to i tak będzie na mnie.  :051:

Nie potrzebnie rozgrzewasz emocje. Zrobią jak zrobią i nie ma co się czepiać, że akurat nie robią tego co być chciał, żeby robili.  :evil:

« Odpowiedź #2 dnia: Października 20, 2017, 19:31:57 »
#Boski - Ja rozgrzewam emocje? Nawet nie ja zacząłem dziś tą dysputę, tylko zabrałem w niej skromny głos...  :-X

#Poko - Zagubiłem się już - "ślimaczym " eeee no co ty, zobacz co napisali https://www.digitalcombatsimulator.com/en/news/2017-10-20_AutumnSale/ . Jak widać całkiem inaczej to widzą.  ;D

#
Zawsze będzie jakaś prawda, moja, twoja, ich czy nasza. Co do narzekania to może ja coś powiem, bo słyszałem, że jestem jakimś liderem w tym czy coś takiego.
Na Szerszenia czekam, już i czekam, smutno mi, że to tyle trwa ale co zrobić. Natomiast narzekam na to co już wyszło i za co zapłaciłem, no i mam chyba do tego prawo. Oczywiście powie ten czy inny, że nie muszą tego słuchać, że tylko biję piane a i tak wszyscy to wiedzą. Zapewne mają rację, ale zwyczajnie krew mnie zalewa jak widać, że są błędy, że sami je potwierdzają i nic z tym nie robią. Po paru tygodniach wychodzi poprawka i widzisz w niej tylko jakieś pierdy, skórka na samolot itp. a nie to co ma znaczenie dla całej gry.
Wówczas  w człowieku coś pęka i wylewa się z niego taki rynsztok.  U mnie to przeobraziło się już w sarkazm przyprawiony odrobiną irytacji. I mimo, że naprawdę staram się już nie narzekać i oficjalnie nie marudzić,  to i tak nazywają  mnie już nie Padonis a Marudonis.
Wybaczcie mi te wywody, no ale sami wiecie jak jest, w sprawie DCS-a przecież nie pogadam z żoną, a z kimś wygadać się trzeba...

Ps. To nie było marudzenie, jak by co to źle to odebraliście. To samokytyka  :cry:
« Ostatnia zmiana: Października 20, 2017, 19:36:32 wysłana przez KosiMazaki »
Latamy dzisiaj?

Poko

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Października 20, 2017, 19:44:45 »
Dobra. Luzujemy. Czekamy cierpliwie na żwawo kończonego Horneta. Nie pokazują wszystkiego. Nie wiemy co robią na zapleczu, a po prostu puszczają nam "zaczepy", gdy pokazują poprawki renderów/teksturek śrubek. Będziemy się denerwować, marudzić, a potem jak tu nagle nie dostaniemy z pre-orderowej piąchy, to zaczniemy piszczeć z zachwytu i rzucać mamoną w monitor.
No przyznajcie, że kokpit wygląda rewelacyjnie. ;)

« Odpowiedź #4 dnia: Października 20, 2017, 19:50:52 »
Jest rewela, po cichu już popiskuję! Próbka dźwięku też mi się podobała.
Latamy dzisiaj?

Poko

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Października 20, 2017, 20:16:14 »
Od razu przyjemniej :evil:. Tak po prawdzie to dobrze, że pokazują każdą małą skończoną pierdołę. Przynajmniej jest o czym pomaru... yyy pogadać. ;D

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Października 21, 2017, 00:56:26 »
Poko, no co Ty, jak to nic nie robią, właśnie widzę na fejsie, że opracowali tapetkę na desktop. Czekam na kubek Area 51 ;-).

EDIT.

Wykrakałem, ale Razbamowi te kubki https://www.facebook.com/RazbamSims/photos/pcb.1493791370707496/1493791314040835/?type=3&theater  ;D.

Poko

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Października 21, 2017, 13:57:33 »
Ja napisałem, że nic nie robią? - "Nie wiemy co robią". :evil:

Tapetkę zrobił Glowing Amraam. Wyszła jako efekt prac przy okazji przygotowywania release trailera. Sniff, sniff. Już czuję JP-5 w powietrzu. 8)

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Października 26, 2017, 00:59:02 »
"Tylko"....  :evil:. Oby np. nie poszli ścieżką ZUSu... wiem, wiem, zaraz ktoś wyskoczy, że się czepiam... ano czepiam, bo zamiast robić 18, przyzwoitość wymaga skończenia Newady, Normandii, a nawet wer. 2.5, z której to bezwstydnie walą skriny  :P. Albo niech mi do diaska płacą alimenty, za te rozgrzebane moduły.

Poko

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Października 26, 2017, 07:25:23 »
Hahaha :D, skończył mi się czas do edycji, a właśnie chciałem poprawić to "tylko" i dać je w cudzysłów. :evil:
Jak sobie dodałem dwa do dwóch po przeczytanie różnych wątków, to okazuje się, że przy tej osiemnastce na razie więcej działa Belsimtek, który odstawił pracę nad innymi modułami na boczny tor (patrz wątek z Mi-24P). A ED z kolei pisało gdzieś o priorytecie przejścia na wersję 2.5.

« Odpowiedź #10 dnia: Października 26, 2017, 08:57:09 »
Tyle, że jak widać Belsimtek coś robi a ED nie bardzo, przynajmniej tak to wygląda niestety.
Latamy dzisiaj?

Offline Marcin_B

• *
  • MABO
« Odpowiedź #11 dnia: Października 26, 2017, 09:40:55 »
Jutro piątek - na pewno będzie jakiś solidny upgrade. Stawiam na kubek do kawy w Mi-8 za 19,99 :)

« Odpowiedź #12 dnia: Października 26, 2017, 09:47:10 »
A ja na smyczkę z napisem DCS World 2.5 za jedyne 9,99$ .  :evil:
Coś słyszałem, że Boski czeka na plakat ścienny z tą tapetą z desktop-a. Na kubki Area 51 sa już zapisy od kwartału ha ha ha.
Swoją drogą to aż dziwne, że nie maja takich gadżetów w ofercie, brak sił przerobowych czy jak?
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #13 dnia: Października 26, 2017, 10:51:57 »
Loża szyderców! :)

« Odpowiedź #14 dnia: Października 26, 2017, 11:26:09 »
Ja się boję, że ktoś z ED te koncepcje przeczyta i wdroży w życie ... :P