@ Qba - Nie widzę problemu, aby przełożyć termin misji, natomiast z mojej strony z kolei odpada piątek, bo jestem wtedy w pracy do późnych godzin wieczornych. Muszę w związku z tym zaproponować Sobotę o 21:00. Ogólnie mogę dłużej polatać jedynie przez weekend i czwartek, bo w pozostałe dni muszę wcześniej iśc spać, aby wstać do roboty na 5:00.
@ Barti - Masz rację, to dość sensowny pomysł, z tym że będę musiał ogarnąć jak taki FARP postawić, aby było wszystko co potrzeba. To powinno być do zrobienia. Z braku modułu K-50 i innych helikopterów nie jestem w stanie tego samodzielnie przetestować, a więc poślę Ci potem może misję z próbnym FARPem, abyś zobaczył, czy wszystko gra.
@ Rafel - W statki tym razem nie pogramy, ale Viggen da tutaj rady nawet w roli myśliwca. Chyba i tak jest lepszy w tej roli od F-5.
@ Lipas - Wybacz, chyba dość mętnie wytłumaczyłem. PvE do strat ma się nijak. Te straty to dla mnie pretekst, aby wyrzucić myśliwce czwartej generacji. W sensie, że z hangarów powyciągano starcie jako taki desperacki krok. No i chcę polatać ołówkiem

.
Misja jest PvE ponieważ takie było od początku moje założenie dla tego projektu. Ostatnio było PvP, bo ludzi zgłosiło się kilkukrotnie więcej niż zakładałem tworząc tą misję.Gdyby grać poprzednią misję wedle mojego początkowego pomysłu, to przy 16 niebieskich samolotach Krasnolandia została by dosłownie zaorana. Było łatwiej (i ciekawiej) wprowadzić mi ludzi jako przeciwników po czerwonej stronie. Nie wykluczam, że w przyszłości wrócę do formatu PvP, ale chcę zobaczyć jak wyjdzie nam latanie przeciw NPC-om.
Dzięki za dotychczasowe sugestie i zgłaszanie samolotów, jakimi chcecie latać. Oczywiście dostawię je wedle "zamówienia"

.