Tak jak u Ciebie, co ma stałe 60kl. w 4K w DCS na 20xx
.
Ja puściłem w końcu zamówienie na 3090, oczywiście głównie pod VR, bo tak to bez sensu przesiadka. Co prawda oczywiście nic nie wiadomo kiedy co i jak, natomiast tak liczę po cichu, że jakaś partia ich trafi do sprzedaży do końca tego miesiąca. O ile 3080 były chociaż przez chwilę i w małych ilościach to 3090 nie było w ogóle, więc coś tam powinno trafić jednak, mam nadzieję ;>.
Drogi Redaktorze, ja mam niestety tę przewagę nad Wami, że mam 3080. Wsadziłem ją do kompa odpaliłem to i owo, także w VR i piszę o swoich wrażeniach - bez kombinowania, bez tweeków, bez udziwnionych tekstur, edytowania plików .inf . conf, modlitw o nowe wersje windowsa etc. DCS, Ił stockowo, z pudełka. A wrażenia, podobnie jak opinie i tyłek, każdy ma swoje i są podzielone

. Wy natomiast teoretyzujecie i wyliczacie na papierze. Na razie też macie teoretyczną 3090, za którą pewnie przelaliście już nie teoretyczną kasę, za którą mogliście kupić 2x3080 w NVLink, co pewnie będzie szybsze niż pojedyncza 3090 (teoretycznie

. Tak więc trzymam kciuki za Waszą nową kartę i mam nadzieję, że szybko ją dostaniecie, żeby przestać spalać się w testowaniu jej na papierze

. Wracając do mojego DCSa na 2080Ti@4k, to tak było płynnie i trzymało te 60 fpsów, oczywiście zdażały się wahnięcia, np. na lotnisku, ale to nawet ma miejsce przy 3080 - taki urok DCSa.