Autor Wątek: Odp: Black Shark 3  (Przeczytany 6336 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Jak mi smutno jak mi źle przez to wstrętne ED.
« Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 05, 2019, 16:21:37 »
Wiedziałem, że to kij w mrowisko, ale lepiej tam niż tutaj.  :evil:
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 05, 2019, 16:23:27 »
Generalnie nie ma co się tam w takich sprawach rozpisywać. Strata czasu. Jeden powie, że jest do d..., drugi powie że jest przesuper. Tak jak polemika nt. Harmów i AIM-7. I możesz takiemu pisać, że tryb loft jest spieprzony i że rakieta z loftem ma dwa razy większą drogę do pokonania, a on ci odpisze, że jest ok bo nie używa ich do walki BVR. Padi, daj sobie spokój. Wyjdzie pacz z nowym pakietem zwalonych rzeczy, trzeba się dostosować ;).

« Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 05, 2019, 20:56:46 »
Dla mnie to wygląda jak robota studenciaków, co więcej balują niż pracują. Amatorka, że aż wstyd. Obietnice wyssane z palca, mało porywające się z rzeczywistością. Tempo ślimaka. Milion błędów w każdej łatce.  Żal.

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka

--------------------------------
Win10 64bit
PC: i7 13700k, 64GB RAM 3200MHz DDR4, RTX 4090, VR Quest 3, M2 Drives, EVGA 1000W GQ

VPC MongoosT-50CM2 Grip, VPC MongoosT-50CM3 Throttle, crosswinds rudder pedals, VPC panel CP3, WinWIng PTO2

« Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 05, 2019, 23:12:24 »
Też dodałem tam parę cegiełek  :evil:

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 05, 2019, 23:15:07 »
balują niż pracują

No ale piszą, że pracują właśnie całą noc ... nad "2.5.5 i VR update" (chociaż nie wiem co to za trunek) https://forums.eagle.ru/showpost.php?p=3937354&postcount=58 ;) .
Ogólnie problem DCS jest taki, że ten cały engine jest jakoś strasznie ze sobą połączony. Coś zrobią i to coś wpływa na absolutnie wszystko. Pewnie wyszło, że NVG nie działa dla przykładu ;D.
Przy przesiadce powinni pójść w stronę idei np. z FSX i P3D. Wtedy nie byłoby takich problemów, ale to znowu świat robiony na nowo od podstaw.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Poko

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 05, 2019, 23:20:15 »
Też dodałem tam parę cegiełek  :evil:
To akurat przesadziłeś z tymi pięcioma latami. :P

« Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 05, 2019, 23:21:42 »
Fakt. Dają ciała po całości z ich "cudownym dzieckiem" jak z żadnym innym. Bo np. takiego F-14, z drobnymi uwagami można śmiało zaakceptować w momencie wydania.

Dokładnie, z F-14 pokazali amatorom z ED że się da skończyć model w "całości" i wypuścić produkt bez burzy. Wiadomo powstają poprawki, ale nie trzeba było czekać aż do strugają chociażby Phoenix-y czy Jestera paręnaście updatów później. Dobrze, że jest wielu co się nie boi napisać co sobie myśli o ich polityce i śmiesznym struganiu na raty Horneta. Poko pożyjemy zobaczymy czy nie będzie ponad heh, a A-10C ile dłubali? Po dziś poprawki walą, a wyszła w 2011r. ;)

Regulamin forum. Mazak.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 06, 2019, 08:02:17 wysłana przez KosiMazaki »

Poko

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 05, 2019, 23:31:25 »
Poko pożyjemy zobaczymy czy nie będzie ponad heh, a A10C ile dłubali? Po dziś poprawki walą, a wyszła w 2011r. ;)
Bo to domek z kart i tańczą cha-chę (dwa kroki w przód i jeden w tył). Do A-10C nic dużego dawno nie wyszło - jedynie to, co popsuli w międzyczasie, a wcześniej było ok. Przypominam też, że silnik gry miał upgrade. Bądźmy fair w ocenach. Ale fakt. Na PRowe gadki Wags'a i 9Line'a nie ma co zwracać uwagi. Zamiast ATFLIRa mieliśmy dostać szybciej Liteninga i jeszcze czekamy, a szczerze nie spodziewałem się, że będziemy tak długo czekać nawet na ATFLIRa. Vipera sam kupię jak już będzie w przecenie. :)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 05, 2019, 23:45:14 wysłana przez Poko »

« Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 05, 2019, 23:47:15 »
No właśnie, plus zapowiedź jak z kamowem, że będzie nowy model zewnętrzny i upgrade kokpitu. Kolejne " Nevada years" :D Viper też mi się podoba po BMS-ie i nie tylko, ale zarzekłem się że never more early access i słowa dotrzymam. Oczywiście kupię ale tylko w finalnej wersji, bardziej jara mnie Hornet i całe Navy. Czekam z niecierpliwością na płatnego carriera i z coraz to większymi wątpliwościami co do skończenia Horneta w "szybkim" czasie, patrząc co odwalają. Ale listę modułów to już mają wykraczającą poza 2020r heh, fakt unofficjal ale daje do myślenia.

Zdajesz sobie, że języku polskim są nasze rodzime odpowiedniki angielskich słów: lotniskowiec, ustawienia, nieoficjalny, marynarka wojenna, wczesny dostęp, "nigdy więcej wczesnego dostępu", itd. Ani to dobrze wygląda, ani dobrze się czyta, jak co drugie słowo to angielskie wtrącenie. Szanuj język albo pisz po angielsku... Mazak.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 06, 2019, 08:24:13 wysłana przez KosiMazaki »

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #24 dnia: Czerwca 06, 2019, 08:08:02 »
Dokładnie, z F-14 pokazali amatorom z ED że się da skończyć model w "całości" i wypuścić produkt bez burzy. Wiadomo powstają poprawki, ale nie trzeba było czekać aż do strugają chociażby Phoenix-y czy Jestera paręnaście updatów później. Dobrze, że jest wielu co się nie boi napisać co sobie myśli o ich polityce i śmiesznym struganiu na raty Horneta. Poko pożyjemy zobaczymy czy nie będzie ponad heh, a A-10C ile dłubali? Po dziś poprawki walą, a wyszła w 2011r. ;)

Regulamin forum. Mazak.

Następny malkontent... Daj sobie spokój jeśli Ci nie pasuje sposób dystrybucji DCS/ED. Szkoda twoich nerwów i czasu na wylewanie żali na forum w każdym temacie. Przez lata to przerabialiśmy. Bierz przykład z Padonisa, wyluzował się, znalazł inne hobby i wyleczył się z pierdolamento.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #25 dnia: Czerwca 06, 2019, 08:37:39 »
Hobby raczej nie zmienił, ale wyluzował, to fakt.

« Odpowiedź #26 dnia: Czerwca 06, 2019, 09:01:38 »
Mazak hobby ma te same co miałem. Oczywiście wkurzam się jak wcześniej, ale kijek w mrowisko wciskam na forum ED.  :evil:  Idę do źródła.
Sam nie wiem czemu jeszcze tam bana nie dostałem he he he. 
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #27 dnia: Czerwca 06, 2019, 09:04:07 »
No już już... dostaniesz status trolla i nic więcej z tego nie będzie. Wracamy do meritum wątku.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #28 dnia: Czerwca 06, 2019, 23:10:10 »
Napisali że patch 1.5.5 zwalił poprawki dla VR. Drzewa wyglądają jak po wybuchu reaktora, narzekanie po patchu na ED forum trwa w najlepsze  :evil: 40gb po rozpakowaniu a nic sensownego nie zrobili, jak zwykle coś z dupczyli.

Offline Lukas

• 13 WELT
  • *
  • MiG Killer
« Odpowiedź #29 dnia: Czerwca 06, 2019, 23:46:43 »
Pomyliłeś topic, ten o tym jak to jest źle znajduje się w WuCecie.
"Throw a nickel on the grass, save a fighter pilot's ass"