A ja Wam powiem, że mam IPD 64 (mierzone linijką, nie przez optyka) i dla mnie jest całkiem dobrze... oczywiście na skraju widzę aberracje i zniekształcenia, ale jakoś nie ma tragedii. Być może to efekt tego że swoich gogli nie mam już ponad miesiąc i zapomniałem co tracę

BTW zostały chwilowo zatrzymane przez celników, ale jest szansa, że dojdą do mnie do końca tygodnia. Wtedy robię dalsze testy.
Na dziś co mogę powiedzieć. Najbardziej mnie wkurza źle działające 60Hz. Praktycznie
nie używalne nieużywalne. Przez to muszę schodzić z ustawieniami
, bo reprojekcja daje radę tylko podczas spokojnego lotu. W bliskim dogfighcie niestety samolot wroga ma często ghosting, czego nie trawię na maxa. W DCS to ustawieniami tutaj wcale nie jestem w stanie mieć 90fps
, więc ghosting przy ka
żdej walce. Fov być może dało by się przeżyć, ale jest nie najlepiej. No takie mam wymagania po Pimaxie.
Będę jednak testował dalej
że ze względu na rozdzielczość. Macie rację to już jest to. Pisałem nawet do Microsoft w sprawie 60Hz żeby to w końcu napraw
ili partacze. Z werdyktem się wstrzymuję na razie.
PS. Co ciekawe zejście z SS do nawet 60% nie psuje jakoś bardzo jakości obrazu. Dużo mniej niż
możnaby można by się spodziewać. To dobra informacja w świetle nadchodzącego Pimaxa 8kx.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Pisownia. Mazak.