Witam moi Drodzy....
Jestem winien przeprosiny, ze dawno nic tu nie pisalem.
Dowiedzialem sie ze AGS zaniechal projektu, poniewaz okrutnie meczy go szkola i nie ma na nic czasu.... Co do Ravena i Grada to nie wiem- glucho.
Ale nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo.
Rozmawiajac z moim dobrym kolega lombardo8 dowiedzialem sie przez przypadek, ze jest juz ktos, kto zaczal tlumaczyc manuala i to calkiem serio do tego podchodzi.... Niestety ta osoba nie ma internetu wiec nie ma sie z nia jak skontaktowac... gosciu ten gra w locka wiec nie chyba nie musimy sie raczej martwic o niekompetencje tego zawodnika....
Celem tlumaczenia bedzie w 99% manual 1.1, czyli instruckja do czegos, czego jeszcze nie ma

, ale zanim prace zostana zakonczone na pewno flaming cliffs bedzie juz patchowany do 1.11

Mialbybyc to platny pliczek- mowa tutaj o bardzo malych kwotach rzedu 7-10zl za sztuke. Nie jest to kwota z kosmosu i w pelni popieram cos takiego i sam chetnie wspomoge takie dzialanie.
Te informacje prosze traktowac bardziej jako ploteczke.... nie wiadomo czy wypali i nie chce tu robic nadzieji tym bardziej ze sam nic w zasadzie nie wiem.
Damos.... jezeli okazaloby sie ze jest jakas mozliwosc skontaktowania sie z Panem "X" to moze moglbys z nim jakos dogadac....
To chyba wszystko... jak cosik sobie przypomne to oczywiscie zaraz cos doskrobie....
Wszelkie nastepne info rowniez w nastepnych postach jak juz wiadomo bedzie cos wiecej
Pozdrawiam