No dobra, uznaję, że finito

. To czym mogę się pochwalić na pewno, to fakt, że ten model jest unikatem na skalę światową, ponieważ model oryginalnie przedstawiał MiG-17F (1:32 Trumpeter), który w całości został przerobiony przeze mnie na naszą wersję Lim-6bis/R (głównie swoimi metodami, ale pojawiły się też blaszki). Doszła więc wykonana od podstaw owiewka spadochronu SH-19, zewnętrzne elementy Syreny-2, wyrzutnie Mars-2 + pylony do powieszeń wraz z zestrzałami, zasobnik na kamerę AFA-39, płetwa ogonowa, anteny RW-2 wraz z pokrywami antyłuskowymi, zmieniony kształt pokrywy wziernika dziobowego i w sumie dużo drobiazgów wewnątrz jak i na zewnątrz modelu. Model Limka zacząłem 2 lata temu, potem swoje odleżał i teraz postanowiłem go wreszcie skończyć. Model przedstawia Lim-6 bis/R nr 1J 06-31 / 631. Samolot pierwotnie w dniu 1964-03-02 roku, przekazany został do 30 PLMSZ w Siemirowicach. Zaprezentowany Lim przedstawia domniemany stan na przełom lat 80/90. Prezentuję więc zestaw fotek i mam nadzieję, że ten kawał naszej historii w takim wykonaniu się spodoba i Wam.

Pewnie to i owo można by było zrobić lepiej, ale ze mnie taki modelarz, że to chyba mój trzeci model na ostatnie 15 lat i w tym pierwszy malowany kamuflaż aero

. Fotki też pewnie mogłyby byc fajniejsze, no ale nic leci to co mam.