Ciąg dalszy zmagań z tym bublem. Ponieważ ikonka dalej sobie martwa była, ja naiwny pomyślałem sobie, no trudno odinstaluję FS i zainstaluję ponownie. Odinstalowałem, wrzuciłem 10 płytek i instaluję. Po paru godzinach i dziesiątej płytce, klikam finisz i pokazuje się prośba o wpisanie kodu, na razie wszystko ładnie jak za pierwszym razem pomijając ówczesne kłopoty z płytą nr.5. Ale co to, pojawia się informacja w kolorze czerwonym "ten kod został już zrealizowany". Oczywiście nie można kliknąć dalej i pobrać lunchera, do pobrania pozostałych plików i kontynuowania instalacji. Myślę sobie, coś sknociłem, i znowu reinstalka FS, ponownie 10 płytek, skutek identyczny, kurna sobota mija a ja dalej w czarnej d. Ale olśniło mnie, wchodzę na swoje konto klikam zasoby, jest FS, pisze "masz tą grę instaluj", klikam i, i mogę tak sobie klikać do u.... i tak dalej. Na stronce Microsoftu znalazłem identyczny temat, gość miał ten sam problem, na koniec pan MS poradził mu przywrócić system do ustawień z przed pierwszej instalacji, co jest bzdurą bo gość mu napisał że przecież postawił system na nowo i druga instalka nie może się gryźć z nie usuniętymi plikami z pierwszej bo dysk po formacie.Czy ktoś z szanownych Kolegów rozwiązał ten problem, przecież po każdym uaktualnieniu jak coś padnie, nie będę robił reinstalki systemu, tym bardziej że to nic nie daje? A może jest to proste, a ja czegoś nie ogarniam:). Czy jest możliwość usunięcia kodu gry przypisanego do konta? Na razie mam dość, idę sobie polatać w BOX-a, tam przynajmniej wszystko działa.