A co do gadania ze sobą, to my dwaj akurat jesteśmy skazani na swoją wzajemną egystencję (to forum i II wś)
Nie przeszkadzają mi rozmowy z Tobą o ile nie popadasz w ten swój "pojedynkowy ton" lol
Nie?? No patrzcie - niemożliwe
Po co w takim razie te gadki o tym, że nie możecie spuścić ruskich samolotów? A no tak - to przecież było o tym, że są przemodelowane...
Widzisz mnie zależy na tym, żeby sim był jak najbliżej realizmu historycznego, a Ty wyznaczając sobie Luftwhinnerskie UFA w stylu G2 właśnie do tego, o czym pisałeś, dążysz. Bo jak ktoś ośmieli się wspomnieć, że Łagg3 to trochę za bardzo wytrzymały to "skamle" lol

Postarałbyś się spojrzeć trochę obiektywnie na całość, a nie tylko wskazywać co jest największym UFEm.
Znaczy, że w wyniku rozwałki zmuszony byłbyś jednak, co najmniej w niektórych, rację mi przyznać, a to już "nie może być"
Buhahahahaha...... to Ty tak sądzisz. Ja byłbym zmuszony? Niby na jakiej podstawie? lolololol Jak się nie potrafi uargumentować to się na pojedynek wyzywa........ lol..... tak Szpaq..... tkwij w tym swoim światku..... lol

To na tej samej zasadzie jakby się kłócić na jakiś temat i ten będzie miał rację, który jest silniejszy jak się pobiją. Jakież to głębokie Szpaq
Idiotyzmy? to po co to pisałeś:
Bo piszesz bzdury, że nie ma sensu z kimś gadać tylko dlatego, że gorzej lata.
Nic sobie nie będę tłumaczył. Po prostu wiedziałem, że tak będzie. Tak samo było w przypadku CyC-ów (sorry, ale nie wiem jak to napisać, by nie wychodził jakiś "odcyckowy" wyraz ). Meehau zapowiadał tak buńczucznie na forum, że polatają z nami (tzn. z 303) - my na szkopskim sprzęcie, oni na ruskim. Jak zwykle na zapowiedziach się skończyło. Powodów, dla których nie mogli się przez cały tydzień i później całą wolną sobotę stawić na umówiony pojedynek, jakoś do te pory za bardzo nie jestem w stanie pojąć, ale może ciemna masa jestem.
Pewnie masz rację w ostatnim zdaniu, bo to nie ja tutaj kogokolwiek wyzywałem tylko Ty. Nie chcę tu nikogo obrażać, ale to świadczy pięknie o Tobie Szpaq skoro jak argumentów nie starcza to sie na pojedynek wyzywa. Znów pozwolę sobie na drobną aluzję, ale miejsca nie podam, gdzie podobne sytuacje można znaleźć, bo się jeszcze ktoś obrazi. To co piszesz Szpaq można przedstawić również w ten sposób:
"Coo? Nie mam racji?! No to soluwa!" lololol
Powodzenia w szukaniu sobie przeciwników Szpaq

Jak rzekłem, ja to leszcz jestem i niegodny takiej propozycji lol

Tzn. niegodny w przypadku, gdy ma to mnie do czegoś przekonać. Ja latam w FB dla przyjemności, a nie, żeby komukolwiek coś udowadniać.
Pozdrawiam