Autor Wątek: Szkola u Pana Dziadka  (Przeczytany 147965 razy)

Odp: Szkola u Pana Dziadka
« Odpowiedź #390 dnia: Lutego 19, 2007, 19:19:21 »
    Ehh ... łezka się w oku kręci.
No mam nadzieję, że w nie długim czasie, powtórka z rozrywki będzie ? :)
Już urlop szykuję.....:]

P.S.: Kosie.... oszczędzaj zdrowie ;)

Offline Rolam

« Odpowiedź #391 dnia: Lutego 19, 2007, 20:22:05 »
To akurat nie jest najpotężniejsza broń....

A ja się będę upierał że cierpliwość..., cierpliwość..
http://img90.imageshack.us/img90/2885/883092yr5.gif

"Latanie to przywilej spojrzenia na świat oczami Boga..." "No! Więc  gawron mi pasuje...-gawron??? Dla ciebie PAN GAWRON ! Dopóki cię nie polubi ,łapa będzie Cię boleć."

bassy

• Gość
« Odpowiedź #392 dnia: Lutego 20, 2007, 11:45:00 »
Czekaliśmy wczoraj Kosie, mamy nadzieję , że się nie rozchorowałes.

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #393 dnia: Lutego 20, 2007, 20:31:58 »
No widze że grono się powiększa!!!
Swoją drogę Boczuś masz racje łezka się kręci.Też byłem uczestnikiem tej pamiętnej imprezki pamiętasz Kosie...
Muszę powiedzieć że był wtedy niesamowity klimat który sami stworzyliśmy.
Musimy to powtórzyć choć czekac do 60tki nie mam zamiaru. :003:
Zrowia Kosie a Wam młodzi adepci samych sukcesów.

p.s.
a jak już będziecie asami przestworzy pomyślcie o :
www.pat.pl
tu lata sama elita :020:

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #394 dnia: Lutego 20, 2007, 21:35:29 »

a jak już będziecie asami przestworzy pomyślcie o :
www.pat.pl
tu lata sama elita :020:
Lololololol Polska Agencja Tłumaczy,rzeczywiscie sama elita
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #395 dnia: Lutego 20, 2007, 23:15:04 »
Buhhahahaha

Sorki mała pomyłka a niestety nie miałem już opcji edit. Proszę moderatora o poprawienie mojego linka w poprzednim poście

www.eagles.pl

notch

• Gość
« Odpowiedź #396 dnia: Lutego 24, 2007, 11:34:03 »
Nie wiecie Koledzy co się z Kosem dzieje? Jakoś straciłem z nim kontakt ostatnio...

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #397 dnia: Lutego 24, 2007, 21:21:06 »
Witajcie!!
Zostałem poproszony przez szanownego Kosa aby Wam przekazać powody jego zniknięcia.
Dziadkowi z nienacka padł komputer a że jest na urlopie nie miał możliwości napisania inforamcji.Dziadek wszystkich przeprasza za tak nagłe i tajemnicze zniknięcie, pracuje nad szybkim powrotem do sieci.
Odezwie się po 1 marca jak wróci do pracy.

spit_pilot

• Gość
« Odpowiedź #398 dnia: Lutego 25, 2007, 17:59:07 »
RGR

« Odpowiedź #399 dnia: Lutego 25, 2007, 20:07:30 »
Na początek jak przyzwoitość nakazuje witam serdecznie wszystkich .Jedną z motywacji  do zaangażowania się w życie forum jest pragnienie spróbowania swych sil w lotach on- line w dobrym towarzystwie . Jako adept zgłaszam chęć uczestnictwa w szkoleniu.                    Pozdrawiam.                                                           

Grzesiek

• Gość
« Odpowiedź #400 dnia: Lutego 27, 2007, 11:52:58 »
Witam!
W iłka jestem zaangażowany od dawna (ok. 2 lat), ale nigdy!!! dotąd nie miałem możliwości opanować do stopnia perfekcji walkę kołową i inne bardziej zaawansowane aspekty latania w tym środowisku (jest to też spowodowane tym, że w domu jestem 2 dni w tygodniu - mieszkam w internacie). Dlatego zgłaszam chęć uczestnictwa w szkółce Dziadka Kosa!

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #401 dnia: Lutego 28, 2007, 09:04:46 »
Witam Szanownych Kolegów.

Od razu chcę wszystkich, którzy byli ze mną umówieni, przeprosić za moją nieobecność w ubiegłym tygodniu. Tak się złożyło, że w sposób nagły, raczej bez powodu - nie było żadnych objawów wskazujących na to, że się coś źle zaczyna dziać - komputer przy próbie włączenia zaczął wydawać dziwne dźwięki. Na moje niedoświadczone w tej dziedzinie ucho wyglądało to tak jakby źle pracował dysk twardy. Ponowna próba uruchomienia komputera i to samo. Jeszcze jedna i nagle wszystko umilkło a ekran monitora pozostawał czarny jak bezksiężycowa noc. Nie będę tu opisywał tego co próbowałem robić ale generalnie padła elektronika na HDD. Dysk oddałem znajomemu by uratował to co się da z danych jakie były na nim zapisane. Oczywiście to musiało trochę potrwać ale operacja przebiegła pomyślnie... no prawie pomyślnie. Krok następny to instalacja nowego dysku do kompa. inastalacja systemu i d.... tzn. dalej nic. Tym razem ekran w kolorowe, pionowe paski i prążki, czasami jakieś latające artefakty albo nagły wybuch feerii barw! Super, co?! Jak sie okazało padła również karta graficzna - dokładnie w tydzień po okresie gwarancji!!!! Teraz jestem w fazie "organizowania" funduszy na zakup nowej karty. To, że teraz mogę pisać jest za sprawą pożyczonego bardzo leciwego juz Gainwarda dzieki któremu testuję czy nie padnie coś jeszcze. Tak w skrócie wyglądały moje przygody z komputerem. Na razie zajęć w szkółce jeszcze nie będzie. Proszę o cierpliwość i wyrozumiałość a o wszystkich zmianach postaram sie informować na bieżąco już od jutra z komputera w pracy.
Dziadek Kos

« Odpowiedź #402 dnia: Marca 12, 2007, 08:16:42 »
Dyskusję o kartach graficznych współpracujących ze "Szturmowikiem", przycięciach itd. wydzieliłem jako osobny temat tutaj: http://www.il2forum.pl/index.php/topic,8616.0.html

Omareth

• Gość
« Odpowiedź #403 dnia: Marca 30, 2007, 15:13:17 »
Jeśli szkółka jeszcze działa, to ja jestem bardzo chętny! Moje gg: 4170888

Pozdrawiam

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #404 dnia: Marca 30, 2007, 16:05:08 »
Będzie działać kiedy mój komputer "stanie na nogi". Na razie nikt nie wie co mu dolega. Mam ndzieję, że uzdrowienie nastąpi niebawem.

PS. Domyślam się, że posiadasz odpowiednią konfigurację gry i komunikator "ventrilo" w v. 2.1.4
Dziadek Kos