Ja rowniez polatalem dzisiaj, raz u YoYka pozniej u Kwiatka i ogolnie jestem zadowolniony

z dodatku. Fajnie sie lata moja nowa miloscia Ta152 i glownie na niej dzisiaj latalem. Mosolocik jest super, na niskich pulapach raczej robi za cel ktory nie moze sie schowac z racji swoich gabarytow. Powoli sie roluje

, ma super noszenie i fajne dzialko

Kopyto dostaje na 10 000 jak sie na GM1 przelaczy. Co zauwazylem otoz, dzialko 108 strzela tak samo czesto

ale predkosc pocisku chyba jest wolniejsza bo trafienie czegos co skreca jest troszke trudniejsze niz w patchu 1.22. Spity fanom sie spodobaja, maja ciekawe uzbrojenie no i 4 razy spadlem na H1 bo mnie blawatek zmemlal. Suszary, no tu to teraz mozna wybierac. Po stronie szkopow mamy caly asortyment. Jako pierwszy 262/U4 z pintolem na czole, sprzet tylko i wylacznie do vulcha i na bombowce trafienie czegos z tej armaty graniczy z cudem ale za to ten dzwiek, prawie jakby Pantera stzrelala. Go229 zdeko ociezaly ale wyglada jak nie z tej epoki, sila ognia wystarczajaca no i ciezko z korka wyjsc o czym przekonal sie Yoyek dzielnie to nam demonstrujac, sila ognia to 2x Mk103 wiec wiecej niz zadowalajaca. Koment calkiem przyjemny, z korka dosc ciezko wyjsc, szybki idobrze uzbrojony ale szkoda ze tak jak w BI1 mozna regulowac ciag w ten sposob mozna zrobic z niego bicz na 262. A na koniec przyznam sie ze nie wpadlem jak sie to ustrojstwo odpala w dogu, moze to bug a moze moja glupota....kto wie ?

. Bf110 w sumie calkiem dobry samolocik, imponujacy sila ognia w skrece raczej nie wymanewruje klasycznego mysliwca ale tak jak P38 moze zabrac fajne zabawki na poklad. W Mustangu dostalismy nowy zyroskopowy celownik ktory mowi pilotowi "debilu stzrelaj tu".............lolololol

, fajna zabawka. Natomisat prawdziwym hitem jest BF109 Z czyli blizniak, to bedzie to co 13latkowie z Kansas lubia najbardziej. To cos lata dziwnie, skreca moim skromnym zdaniem jak samolot z jednym silnikiem a sila ognia pozwala na odpuszczenie sobie celowania bo 4 dzialka 108 i jedno 103 rozwali wszystko co przed nami sie pojawi, przypadkowo lub celowo. Podobnie jak Horten nie powinien sie tu znalezc razem z japonska marynarka. Przybyly jeszcze 2 Hayateki i jedno Zero. P80 tak jak P38 ma calkiem przyjemna baterie 0.5 calowek zamontowanych w kadlubie co pozwala z chirurgiczna precycja razic pilota przed nami. Lata calkiem znosnie i co najwazniejsze gasnie mu silnik jak sie da w "tyte". P63 jako nowy samolot prezesa Zooma bedzie calkiem powaznym zagrozeniem no i tyle wynalazkow moze zabrac...heh

.Ogolnie chyba powietrze stalo sie mniej laskawe dla samolotow nad ziemia, a samoloty potrafia korka nam wywinac. Jest tam jeszcze kilka nowych wynalazkow ale nie mialem kiedy nimi polatac. Co wazne nie mozemy se wziasc Mistelka na doga, jest on dostepny tylko w kampaniach i w coopie a szkoda bo zawsze marzylem zeby odpalic go nad lotniskiem wroga

. W Bfach i Fokach powiekszyli kolko w revi nie wiem czy to dobrze czy zle ale jest. To tyle, sorrka za burdel w mojej wypowiedzi ale pisalem ja na szybko, a na koniec maly obrazek przemodelowanej Foki: