Autor Wątek: Nadeszla wielkopomna chwila  (Przeczytany 13685 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Nadeszla wielkopomna chwila
« dnia: Marca 02, 2004, 18:02:40 »
Gute deutsche wywiad SS donosi ze dodatek zostal oficjalnie zaprezentowany przez oddzial dywersyny Einsatzgruppe "DEVIANCE"

2004-03-02     IL-2: Forgotten Battles Ace Expansion (c)

moj Adiutant wlasnie dostal sonderbefhel :D
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

zandek

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 02, 2004, 18:15:34 »
Yeahh!! A jakie są pierwsze wrażenia?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 02, 2004, 18:17:34 »
i co myslisz że przyniesie, moze przepije po drodze, albo wyda na k...  :mrgreen:
czas odwiedzić Pana Wanię, niech jutrzejszy dzień stanie się nową Ekspansją : )
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

raven

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 02, 2004, 19:13:39 »
Jest jest jest!!!!

Moj osiolek juz holuje w kierunku macierzystego lotniska.

knocke

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 02, 2004, 20:36:17 »
dajcie link osiolkowy :-)

Ger0nim0

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Marca 02, 2004, 20:48:59 »
Prosze takie sprawy załatwiać na GG lub innej formie prywatnej.

art.pl

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Marca 03, 2004, 07:07:40 »
juz   zasysam  przez  BT :D  :D

« Odpowiedź #7 dnia: Marca 03, 2004, 10:37:33 »
Moj osiolek juz holuje w kierunku macierzystego lotniska.

A czy wyląduje na "Dropzone"?
Leszek

raven

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Marca 03, 2004, 13:43:15 »
Skoro mozesz sciagac z dropzone to chyba i osiolek ci dziala?

Przepraszam Gero, nie porusze wiecej tego tematu na forum.

Raven

303_Michcich

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Marca 03, 2004, 16:27:42 »
Ktos TO ma ? bo ja od rana zdazylem lyknac 25 MB...

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #10 dnia: Marca 03, 2004, 17:59:25 »
Cudo!!! To co dostała Rzesza na uzbrojenie to po prostu rzeznia, samoloty jednak w lataniu przypominaja FB 1.00. Fani CCCP drżyjcie, nawet Spit Vb robiący Rate nie pomoże   :D

www.yoyosims.pl

Gujos

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Marca 03, 2004, 19:37:41 »
Kurka a ja po przeprowadzce musiałem zrezygnować ze stałki - nic tylko se w łep strzelić najlepiej z Mk108 :x .
Pzdr.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #12 dnia: Marca 03, 2004, 22:43:25 »
Ja rowniez polatalem dzisiaj, raz u YoYka pozniej u Kwiatka i ogolnie jestem zadowolniony :D z dodatku. Fajnie sie lata moja nowa miloscia Ta152 i glownie na niej dzisiaj latalem. Mosolocik jest super, na niskich pulapach raczej robi za cel ktory nie moze sie schowac z racji swoich gabarytow. Powoli sie roluje :D, ma super noszenie i fajne dzialko  :twisted: Kopyto dostaje na 10 000 jak sie na GM1 przelaczy. Co zauwazylem otoz, dzialko 108 strzela tak samo czesto :) ale predkosc pocisku chyba jest wolniejsza bo trafienie czegos co skreca jest troszke trudniejsze niz w patchu 1.22. Spity fanom sie spodobaja, maja ciekawe uzbrojenie no i 4 razy spadlem na H1 bo mnie blawatek zmemlal. Suszary, no tu to teraz mozna wybierac. Po stronie szkopow mamy caly asortyment. Jako pierwszy 262/U4 z pintolem na czole, sprzet tylko i wylacznie do vulcha i na bombowce trafienie czegos z tej armaty graniczy z cudem ale za to ten dzwiek, prawie jakby Pantera stzrelala. Go229 zdeko ociezaly ale wyglada jak nie z tej epoki, sila ognia wystarczajaca no i ciezko z korka wyjsc o czym przekonal sie Yoyek dzielnie to nam demonstrujac, sila ognia to 2x Mk103 wiec wiecej niz zadowalajaca. Koment calkiem przyjemny, z korka dosc ciezko wyjsc, szybki idobrze uzbrojony ale szkoda ze tak jak w BI1 mozna regulowac ciag w ten sposob mozna zrobic z niego bicz na 262. A na koniec przyznam sie ze nie wpadlem jak sie to ustrojstwo odpala w dogu, moze to bug a moze moja glupota....kto wie ? :P. Bf110 w sumie calkiem dobry samolocik, imponujacy sila ognia w skrece raczej nie wymanewruje klasycznego mysliwca ale tak jak P38 moze zabrac fajne zabawki na poklad. W Mustangu dostalismy nowy zyroskopowy celownik ktory mowi pilotowi "debilu stzrelaj tu".............lolololol :lol:  :lol:  :lol: , fajna zabawka. Natomisat prawdziwym hitem jest BF109 Z czyli blizniak, to bedzie to co 13latkowie z Kansas lubia najbardziej. To cos lata dziwnie, skreca moim skromnym zdaniem jak samolot z jednym silnikiem a sila ognia pozwala na odpuszczenie sobie celowania bo 4 dzialka 108 i jedno 103 rozwali wszystko co przed nami sie pojawi, przypadkowo lub celowo. Podobnie jak Horten nie powinien sie tu znalezc razem z japonska marynarka. Przybyly jeszcze 2 Hayateki i jedno Zero. P80 tak jak P38 ma calkiem przyjemna baterie 0.5 calowek zamontowanych w kadlubie co pozwala z chirurgiczna precycja razic pilota przed nami. Lata calkiem znosnie i co najwazniejsze gasnie mu silnik jak sie da w "tyte". P63 jako nowy samolot prezesa Zooma bedzie calkiem powaznym zagrozeniem no i tyle wynalazkow moze zabrac...heh :roll: .Ogolnie chyba powietrze stalo sie mniej laskawe dla samolotow nad ziemia, a samoloty potrafia korka nam wywinac. Jest tam jeszcze kilka nowych wynalazkow ale nie mialem kiedy nimi polatac. Co wazne nie mozemy se wziasc Mistelka na doga, jest on dostepny tylko w kampaniach i w coopie a szkoda bo zawsze marzylem zeby odpalic go nad lotniskiem wroga  :twisted: . W Bfach i Fokach powiekszyli kolko w revi nie wiem czy to dobrze czy zle ale jest. To tyle, sorrka za burdel w mojej wypowiedzi ale pisalem ja na szybko, a na koniec maly obrazek przemodelowanej Foki:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Meehau

• *
  • CyC
« Odpowiedź #13 dnia: Marca 03, 2004, 23:15:13 »
Powiedzcie mi cos o Me163.....duze nadzieje wiazalem z tym samolotem, dobrze szybuje? Przy 220km/h powinien miec opadanie 1,5m/s
Meehau
"The milk of aircrew kindness comes in very small containers and has a quick expiration date"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #14 dnia: Marca 04, 2004, 00:02:49 »
Z tego co mozna dodac jesli chodzi o wnetrza spore dysproporcje, Gladiator i Bf 110 w srodku miodzik, ale juz taki Go229 czy tez Komet, nieco sprawa skiepszczona. Doga teraz dosc ciezko bedzie toczyc, chyba mus to ograniczenie w maszynkach, bo ilosc samolotow flyable jest juz naprawde imponujaca a roznice jeszcze wieksze. W single mission dali uganianie sie za V-1 za pomoca konika roboczego Mustanga. Dosc ciezko przycelowac w to to, ale potem fajno wybucha. Bf109Z rzeznia. Strzelasz w chmury i patrzysz kto wypadnie  :D . Mi tez updatcik bardzo sie podoba, szkoda tylko ze nie mialem dzis czasu wiecej polatc niz 1,5 h z mazaczkiem. Jest tez kampania dla pilota Bf110 i Ta152. Zmianie ulegla tez woda, jest jasniejsza, bardziej realna niz ten brudny ganges w efbeku... no i polskie speeche!!!

www.yoyosims.pl