witam
jestem swiezyzna albo raczej urzytkownik widmo(jak to ktorys z forumowiczow rzucil) i przejde odrazu do konkretu. Gra rewelka, no ale ten internet(zawsze problemy). Mam zainstalowany IL2 szturmowik Forgotten battles bez patcha + IL2 szturmovik Forgotten Battles ACE EXPANSION PACK z zainstalowanym najpierw patchem 2,01, a nastepnie sciagniety 2.04(wszystko zgodnie z poradami tutejszymi) sciagnalem program HyperLobby Pro 3.x Client zalogowalem sie podalem haslo itd.
Czy ktos mi moze powiedziec czy ktos wogole gra w to co ja posiadam? bo z tego co zauwazylem to w pokojach do forgotten battle sa gracze pacific fighters z patchem 4.02 , a il2 szturmowik - jest zawsze pusty ewentualnie 2-3 osoby. Czy jest jakis inny program oprocz ubi i tego co posiadam to laczenia online? a moze ja cos przeoczylem w tym HyperLobby?
z gory dzieki
seba[/b]
[ Dodano: Sro 16 Lis, 2005 12:13 ]
Aha jeszcze jedno, po 20 minutach gry mam twardy restart co moze byc przyczyna? mam directx 9c i 256 karte graficzna, pentium 4 - 3,2 Ghz. Wzasadzie komp wypas a twardy restart niewiem dlaczego mi sie pojawia, poprostu wywala kompa po okolo 20 minutach gry.
Moze to wina sterownikow ,ale ze jestem swiezym posiadaczem pc i gry to niewiem z kad to sciagnac zeby dobrze chodzilo.
pozd
seba