Tak, system FbW jest tak doskonały. To nie jest błąd, polecam lekturę na jego temat. Co do wyglądu baz, co Ci sie w nich niepodoba ? Są tam wszystkie urządzenia konieczne na lotnisku, grafika? polecam HiTiles
Wygląda to o niebo lepiej. Projekt "F4 AirBase" poprawi tekstury płyty pasa czy dróg kołowania i postoju, po za tym podmienia teksturkę pod lotniskiem, swoją drogą bardzo tragiczną (baza wojskowa z kołującymi 747 ?! Płaskimi jak listki)
Pozdrawiam
Jakbys zauwazyl mam wgranego Hitiles
, ale z tego co wiem on zmienia tylko wyglad ziemi a nie baz. A co do projektu F4 AirBase ma on ponoc zmienic nie tylko pasy i stojanke ale i wyglad pojazdow , hangarow wiez kontrolnych itd.Moze te bazy tylko u mnie tak tragicznie wygladaja ale tekstury nie sa odpowiednio rozmyte, porpostu niskiej jakosci , to samo tyczy sie czolgow i innych pojzdow.Czy u was tez tak to wyglada czy ja cos skopalem 
Hm, faktycznie, nie zauważyłem, moja wina

. Projekt ma owszem zmieniać te obiekty, ale zwróć uwage na tekstury pod baze, to już przegięcie

Co do obiektów naziemnych, tak, tekstury nie są najlepszej jakości. No ale, albo realizm albo grafika, przynajmniej obecnie. Zawsze zostaje LockOn

Jeśli chodzi o same bazy, u mnie wygląda to zadowalająco

Ale może nie jestem na to wyczulony, wyżej niż grafike stawiam realizm pola walki i samolotu. Ktoś na forum Lock Ona zauważył że Falcon ma kiepski model lotu, przepraszam czego ? F-16 ? czy Miga 29 ?

Bo co do miga mogę się zgodzić natomiast Viper ma model lotu idealny, oparty na wiedzy ludzi latających na nim, co zresztą jest zrozumiałe ze względu na to że gra główną role w Simie

Niestety my frend, Falcon to głównie realizm pola walki, nie grafika, i nigdy się to nie zmieni, wielu zapaleńców stara się jak może aby to poprawić i czynią cuda, ale nigdy nie dogonią LockOn pod tym względem

Połącznie pięknej grafiki i realizmu to już Fighter Ops, a to dopiero przed nami

Pozdrawiam