Autor Wątek: Wspólne latanie online - zapraszam  (Przeczytany 39802 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

McHaron

• Gość
Wspólne latanie online - zapraszam
« Odpowiedź #315 dnia: Lipca 09, 2005, 19:49:57 »
No, nie ma problemu, są dwa kanały ...

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #316 dnia: Lipca 11, 2005, 18:20:08 »
witam szanowne grono   :569:  uwaga zamierzam polatac migiem zeby poznac przeciwnika jego zalety i wady wiec uwaga na zablakanego niedoswiadczonego pilota
mam nadzieje ze koledzy wybacza mi jak bede walil i strzele swojego ni chcacy hehe
pozdrawiam

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #317 dnia: Lipca 11, 2005, 18:50:31 »
Cytat: maverickdan
uwaga zamierzam polatac migiem zeby poznac przeciwnika jego zalety

Jaaaasneeeee :-) Wroga buahaaaa, u was w eskadrze to już chyba tylko Emo śmiga 15, reszta z cichacza przeszła na migacza ehehehh, pozmieniajcie sobie grafiki w podpisach lol

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #318 dnia: Lipca 12, 2005, 23:46:14 »
Nooooo ostro było, co prawda przyszedłem pod koniec (praca) ale mogę powiedzieć tak :)

Mam dwie dobre wiadomości :)

1. U Ajti'ego nie wywalało kiedy było nawet 9 osób, co prawda pingi były chore, ale cóż...

2. Dzikie Kuny znowu górą  :twisted:

Pozdrawiam.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #319 dnia: Lipca 13, 2005, 00:53:48 »
Cytat: McHaron
2. Dzikie Kuny znowu górą  

Trolujesz :-)? Trochę tych kun utłukłem i wcale nie mniej niż zwykle, poza tym mam swoje probelmy i latam czasmi zamyślony w złym kierunku hehehe, choć przyznam, że taktyka wam się poprawia.

Jeśli chodzi o serw u Ajtiego... pingi mnie doprowadziły do szału, kiedy to mając przed nosem tłuściutkiego su25T nie mogłem w niego wcelować! Skakał po hudzie bez ladu i składu, przez co mój celownik zachowywał się jak wygaszacz ekranu "WindowsXP" heeh, rakietami to jeszcze ujdzie, ale przy dużych pingach można zapomnieć o gunzo, co jak wiecie jest smaczkiem samczków...

pozdrawiam,
qrdl

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #320 dnia: Lipca 13, 2005, 08:56:57 »
qrdl przyjacielu zapomniales juz jak wczoraj na twoim serw. sprawilismy wam lupnia osobiscie poczules zapach 120stki systematycznie robilismy z waszego lotniska zgliszcza ja natomiast z durzum szczesciem uniemozliwialem wam atak na nasze lotnisko co zaowocowalo straceniem menka dwa razy a ciebie raz tym razem taktyka wziela gore nad umiejentnosciami bo przecientny ze mnie pilot i nie kumam radaru w f 15 hehe musicie uzywac ts bo inaczej bedzie z wami coraz gorzej  :lol: ale bylo przyjemnie mimo problemow technicznych
pozdrawiam

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #321 dnia: Lipca 13, 2005, 12:41:09 »
Cytat: qrdl
Jeśli chodzi o serw u Ajtiego... pingi mnie doprowadziły do szału, kiedy to mając przed nosem tłuściutkiego su25T nie mogłem w niego wcelować!

Buuhahaha .... TracerX po prawie minucie bezskutecznego ostrzału z tyłu prawie posikał się ze śmiechu :). Ping czynił cuda ...

menek

• Gość
« Odpowiedź #322 dnia: Lipca 13, 2005, 15:15:07 »
o zaraz zaraz dwa razy mnie wywalilo jak juz zostalo mi 100 m do rozpoczescia bombardowania a na pokladzie mialem 8 podarkow.

niestety szkoda ze serverek kolegi qrdl'a jest malo stabilny
ale zabawa jest przednia

« Odpowiedź #323 dnia: Lipca 13, 2005, 16:08:26 »
Panowie liczą się efekty.
Naloty dywanowe  prowadzone z Emo(A-10) przyniosły efekty  
w postaci zgliszcz lotniska czerwonych.
Już się szykowaliśmy do przyjęcia na lotnisku(na dole czekała delegacja
z przewodniczącym kółka rolniczego) a tu jep-wywaliło.
Nie można pominąć naszego AWCS-a (Maverick) ,który wystarczył na
obstawienie prawie całego pola walki.Pozatym nieźle bił kołchoźników
po tylnej części ciała. :D .
Szkoda że MacHaron puźno dołączył bo przejęcie PGR-u
było by kwestią minut :mrgreen: .
Zabawa była EXTRA ino sprzęcik nie strzymywał.
Niech Moc będzie z Wami!

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #324 dnia: Lipca 13, 2005, 16:15:45 »
przykro i menek ale najwidoczniej wywalalo cie wtedy jak walilem do ciebie nie mam powodu zeby pisac klamstwa na forum pytanie jak cie walnolem to wywalalo cie z samolotu czy z sieci bo jak trafienie jest 100% to wyglada jak by wywalilo
pozatym mozesz sie spytac nawet qrdla bo pewnie widzial opisy
pozdrawiam

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #325 dnia: Lipca 13, 2005, 17:37:17 »
Cytat: maverickdan
przykro i menek ale najwidoczniej wywalalo cie wtedy jak walilem do ciebie nie mam powodu zeby pisac klamstwa na forum pytanie jak cie walnolem to wywalalo cie z samolotu czy z sieci bo jak trafienie jest 100% to wyglada jak by wywalilo
pozatym mozesz sie spytac nawet qrdla bo pewnie widzial opisy
pozdrawiam

Mozesz sie mylić.Chcialem sie do was dolączyć dosc pozno co prawda ale w opisach było; "wchodzic testujemy stabilnosc" :D  wywalilo mnie conajmniej 2 razy.Zawsze na lotnisku,raz udalo mi sie wystartowac ale akurat Ajti zwinął plac zabaw.Zreszta po wywaleniu wchodzisz do menu a po zestrzeleniu masz "recover"
 :wink:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #326 dnia: Lipca 13, 2005, 17:48:29 »
Cytat: menek
o zaraz zaraz dwa razy mnie wywalilo jak juz zostalo mi 100 m do rozpoczescia bombardowania a na pokladzie mialem 8 podarkow.

A mnie ile razy tak wywaliło, jak miałem na celowniku mile do zrzutu na Wasze Long Range Radary S300 ??? Wszystkich wywalało ... kochany ...

[ Dodano: Sro 13 Lip, 2005 17:51 ]
Cytat: Tracerx
Szkoda że MacHaron puźno dołączył bo przejęcie PGR-u
było by kwestią minut  .

Ło Matko z wózkiem ... buuhahahahahha Ten PGR mnie roz.....

menek

• Gość
« Odpowiedź #327 dnia: Lipca 13, 2005, 21:41:58 »
przeciez to nie wazne kto kogo dlaczego i po co, najwazniejsza jest zabawa,
a gdzie dzisiaj bedziemy latać ?

Ajti

• Gość
« Odpowiedź #328 dnia: Lipca 13, 2005, 22:30:41 »
Witam...
zaluje ze musialem wczoraj wylaczyc server... niestety tak to jest gdy w domu wystepuje tylko jeden komputer   :cry:
Co do moich pingow: cholera wie co sie dzialo... na poczatku opoznienie wynosilo nie wiecej jak 60ms... jednak z biegiem czasu sie wydluzalo, a gdy doszlo do 200 to naprawde sie zrobilo nieciekawie i przykro...

Moze jutro sprobojemy jeszcze raz u mnie (o ile nie wroce padniety z lotniska)... zobaczymy- moze bedzie lepiej

QRDL! Kuny maja racje... bez TS nie da rady walczyc- dobra komunikacja to podstawa... a mowi Wam to prawdziwy radiooperator  :mrgreen:
Dzieki temu szybko mozna przekazywac swoje pozycje, sugestie i inne cziterskie podpowiedzi (np jak wlaczyc RADAR heh)
Pozdrawiam

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #329 dnia: Lipca 14, 2005, 08:20:48 »
a dlaczego używacie team sounda czy team speaka skoro najlepszty program do komunikiacji istniejący na tej planecie nazywa sie ventrillo?
Uzywa codeków zgodnych z GSM a procedury kompresji generują bardzo niewielkie obciązenie

Do tego stoi dedykowany server Gruppenfuhrera Mazaka