Powiem tak - na razie to ja nic do tego zloma nie wkladam, bo musialbym wywalic praktycznie wszystko zostawiajac co najwyzej napedy, muzyke i moze obudowe w co szczerze watpie, bo w moim midi niewiele juz sie miesci

I tak nie wiem czy dobrze zrobilem dokladajac kostke pamieci - zobaczymy. Do F:AF wystarczy a na FO kupie cos nowego za "duze" pieniadze

Co do "buga" to ja tez moge swoj track dorzucic dla jakis inwigilatorow z LP

bo jezeli pojedynczy przypadek moze tylko byc wyjatkiem od reuly, to od dwoch zaczyna sie juz powoli robic tlum

Nie wiem, ale ktos jeszcze chyba zglaszal takie freezy w grze po sieci. Qba chyba. Najbardziej denerwuje mnie to, ze czasem po dlugim freezie moja maszyna traci sterownosc i wyglada to tak, jakbym przeciagnal i zlamal konstrukcje samolotu. Maszyna zaczyna skrecac, wszystko glupieje.
Tak jak mowie, sciagnij sobie fsauto - bardzo fajny program do wylaczania procesow. Szybciutko scalisz pamiec i pozbedziesz sie balastu nieuzywanych lub niepotrzebnych procesow, a po grze samo wszystko wraca do normy. Wg mnie to taki must have do Falcona zwlaszcza, kiedy ma sie mniej niz te 768 mb ramu