Autor Wątek: Kto chce spolszczenie  (Przeczytany 17824 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MagnuM

• Gość
Odp: Kto chce spolszczenie
« Odpowiedź #30 dnia: Maja 10, 2005, 16:41:27 »
Nie musisz mi tłumaczyć jak otworzyć te pliczki :P Przeczytaj jescze raz poprzedniego mojgo posta w tym temacie. Chyba że nie zrobiłes od tamtej ory nic nowego?

Offline WilkzPolski

• *
  • Dudek Optic
« Odpowiedź #31 dnia: Maja 14, 2005, 17:36:00 »
Na razie nie zajmuję się lock-onem. Troszkę się nim zraziłem od strony wymagań i zrąbanego lądowania. Miałem zamawiać FC (sprowadzać z rosji), ale się zdenerwowałem i zamówiłem Operation Flashpoint Resistance, które kocham jednakowo. No i nie żałuję. Ale kiedyś tam poprawię te błędy. :)

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #32 dnia: Maja 18, 2005, 00:37:47 »
Cytat: WilkzPolski
Ej, to wie ktoś może co to za wyrazy? :
Go pincer, i Inbound. Potrzebne mi są

Go pincer - to wezwanie/komenda do wykonania manewru wzięcia przeciwnika "w kleszcze" czyli ataku z dwóch stron

(PINCER - A tactic designed to maneuver an enemy into a defensive position by simultaneous attack from both sides of bogey.)

Offline WilkzPolski

• *
  • Dudek Optic
« Odpowiedź #33 dnia: Maja 18, 2005, 21:52:37 »
Dzięki. Na to czekałem. Poprawię i za chwilkę wydam poprawkę.  :)

Aktualizacja:

No to poprawka już jest. Zapuszczajcie Downloadzik :D

[ Dodano: Sob 21 Maj, 2005 16:47 ]
Z pomocą jednego z ziomów z tego forum doszedłem do wniosku, że warto zabrać się za tłumaczenie tych treningów. Ale pojawił się taki problem. Pliki zapisane są w formacie SBT, których za chiny ludowe nie mogę nadgrać (zapisać w tym samym formacie). Mogę je otworzyć, ale nie idzie mi zapisać zmian. Proszę o namiary na jakiś program do edycji tegoż formatu. To dla was przecie będzie  :wink:

DzulianP

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: Maja 24, 2005, 16:27:50 »
Nieźle, tak trzymaj !  Gdyby ci się udało całość przerobić to masz u mnie flaszeczkę krakusa 0.5l - narazie ...

Offline WilkzPolski

• *
  • Dudek Optic
« Odpowiedź #35 dnia: Maja 31, 2005, 21:39:09 »
Jestem nieletni :D Ale dzięki :)

Ajti

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: Maja 31, 2005, 22:02:32 »
Kiedy nastepna odslona? Czy bedzie do FC?  :mrgreen:

noe

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: Maja 31, 2005, 22:36:53 »
Pomogło mi bardzo !!!!Dzieki dobra robota

Offline WilkzPolski

• *
  • Dudek Optic
« Odpowiedź #38 dnia: Czerwca 01, 2005, 08:02:50 »
Co do FC to raczej nie bardzo bo nie mam tej giery. No chyba, że ktoś mi podeśle odpowiednie pliczki. Wtedy zabiorę się za tłumaczenie i może na sobotę wieczorkiem coś będzie.

PS. To wie ktoś jakim programem edytować pliki SBT ?

Schmicht

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: Czerwca 01, 2005, 17:58:36 »
NOTATNIKIEM!!! Przynajmniej ja tak robiłem... jak próbowałem spolszczać trening... ale z powodów braku czasu... nie udało mi się skończyć tłumaczenia..

Offline WilkzPolski

• *
  • Dudek Optic
« Odpowiedź #40 dnia: Czerwca 01, 2005, 18:03:51 »
Pudło. Nie da się.

Kenneth

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: Czerwca 01, 2005, 18:28:01 »
Hmmm... Teraz nie sprawdzę, ale pamiętam, że swego czasu edytowałem właśnei czymś takim te pliki edytując te teksty, ale nei pamiętam co i jak i gdzie... Wiem, że się dało po prostu czymś.
Poza tym to ze strony producentów dziwne, że nie pozwolili na edytowanie tych plików w sposób normalny z MIssion Editora :/

Schmicht

• Gość
« Odpowiedź #42 dnia: Czerwca 01, 2005, 18:30:05 »
Cytat: WilkzPolski
Pudło. Nie da się.

Da się! Przetchwilą sprawdzałem...

[ Dodano: Sro 01 Cze, 2005 19:36 ]
Oto kawałek pliku training0101.stb:

begin = "00:00:22:123"; end = "00:00:32:000"; title = "Welcome to Lock On: Modern Air Combat and Undergraduate Pilot Training in the Republic A-10A Thunderbolt II aircraft, more affectionately known as, the Warthog!  Please, do not manipulate the views or zoom levels while the training track plays.";
begin = "00:00:34:123"; end = "00:00:45:456"; title = "The A-10 is a robust, tough, and easy to fly American designed and built twin turbofan ground attack aircraft featuring conventional instruments and systems.";
begin = "00:00:46:123"; end = "00:00:59:281"; title = "This is your introduction to flight training where you will learn the information that the Head Up Display or HUD provides you and how to maneuver the aircraft with pitch, roll, and yaw.";

Offline WilkzPolski

• *
  • Dudek Optic
« Odpowiedź #43 dnia: Czerwca 01, 2005, 18:56:04 »
Otworzyć się da, ale spróbuj zapisać :D

PS. Dobrze by było gdyby wydali pak programów do gmerania w textach i innych takich. No wiecie: Edytory textur, obiektów, terenów, samolotów. Oj działoby się :)

Schmicht

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: Czerwca 01, 2005, 18:58:09 »
Poprostu edytuj, następnie zapisz... odnajdź ten plik który przetchwilą zapisałeś i zmień jego rozszerzenie z txt na stb