Nie przejmuj się znowu aż Taaak bardzo, tutaj wszystko jest surowo karane! A kiedy wkracza Kusch, to nawet surowe karanie jest surowo karane. Generalnie wszystko jest przechlapane, nie da się żyć, wszelkie przejawy indywidualności są skutecznie tłumione, a osoby nie podzielające zdania właściwego dla statystycznego ogółu są piętnowane. Co najgorsze, barman nie podaje im piwa.
Przy Sund'im nie wypowiadaj się lepiej o sprzętach hamburgerskich, Przy Kuschu - kufajmańskich - Nie masz szans

. Z Qrdlem nie dyskutuj, bo prędko nie skończysz, poza tym już jedną płytę ma w plecy

Mazaka,to w ogóle nie zaczepiaj, bo zabija za nieostrożne spojrzenie. Przy mnie nie wypowiadaj się na temat Żywca i mojej siostry. W ogóle masz do czynienia z gabinetem osobliwości, a tak poza tym to wolna chata

. ... Uważaj na FIS'ie bo gryzą.
Uuuuuaaaaaa
Proszę w lewe. I tak mam skopane i do zabiegu.PS: Tak całkiem poważnie, to jesteś na dobrym forum wśród ludzi, których od dawna podziwiam za wiedzę i poczucie humoru.... Co gdzie, czy ja to powiedziałem, proszę to wyciąć! Przecież to wazeliniarstwo pierwszej wody ... wyciąąąąąąććććć! ....