A co w sytuacji ...
Właśnie zrobiłem mały eksperyment:- Na pierwszym komputerze (tym gdzie jest serwer LOFC 1.12a) wrzuciłem mod - tj F-16 flyable (tzn. modyfikacje F-16C z kabiną od MiG-29G i skinami PL).
- na drugim komputerze (na którym gram) pozostawiłem gołego LOFC 1.12a.
- po połączeniu serwer zaproponował mi samolot F-16C, wybrałem (myślałem, że się wywali, ale nie

) i po wczytaniu misji znalazłem sie w F-16 z defaultowa kabiną Su-27. Czyli gra potraktował mnie tak jakbym sobie zrobił po prostu w MEInit przy F-16C komendę "human cokcpit = yes". Ciekawe ...
Jak to odnieść to opisanego przez Ciebie przypadku?
- Jeżeli serwer LOFCBS ustawi Su-25T to gracz z LOBS powinien widzieć ten samolot na pasku do wyboru i jeżeli w tej kombinacji LOBS będzie Su-25T AI to nie będzie problemu.Eksperymentu część druga:- usunąłem z pliku MEInit (czyli z gry LOFC 1.12a) samolot Su-25T i wgrałem ten plik do kompa nr 2 (pierwsza stacja robocza)
- w komputerze nr 1 (serwer) i komputerze nr 3 (druga stacja robocza) - pozostawiłem oryginalny LOFC 1.12a
- odpaliłem serwer i wstawiłem do misji 1 Su-25 i 1 Su-25T wszystkie na tym samym lotnisku na parkingu.
- komputer nr 2 widział, że do wyboru jest tylko Su-25 (czy nie widział Su-25T) - wybrałem Su-25
- komputer nr 3 widział, co oczywiste Su-25 i Su-25T - wybrałem Su-25T
- misja się wgrała, ale komputer 2 (ciekawe czemu nie serwer) ustawił samolot Su-25 na Su-25T, którego nie widział no i bum!
- misja nr 2 samoloty w powietrzu samoloty się nie widziały - czyli wychodzi jakiś błąd.
- misja nr 3 nie było samolotu Su-25T tylko 2 Su-25 - wszystko było OK
Wniosek w przypadku współpracy LOFCBS i LOBS jeżeli LOBS nie wprowadzi Su-25T AI - raczej nie można będzie latać samolotem Su-25T