Kurcze, chyba zaczne z walkmanem zamiast kneepada latac! Klawo

Ha! Mam pomysl, moze Boba albo Miszon nagrywali by dla kazdego latajacego online w AF wiadomosc na tasmie do odtworzenia w razie jakby co. Juz to widze - Boba postrzelany wraca do bazy a kazdy z nas z walkmanem slyszy: "jesli wlasnie tego sluchasz to znaczy, ze sporo rzeczy poszlo nie tak...ale pamietaj...jestes najlepszy, masz moc" itd,
Moim zdaniem G_I_E_N_I_A_L_N_E!
Film jest mega, konkurowac moze z nim jedynie "Pearl Harbour"!!! - strasznie podobalo mi sie celowanie i strzelalnie z rozpedzonego Mitchella z 5 M2 (jeden dziobowy staly + cztery boczne) w NOCY w MGIELCE z bagien I DYMIE z innego spalonego B25 w obszar o powierzchni kilkunastu metrow kwadratowych do nadbiegajacych Japonczykow. Przy tym oczywiscie ZADEN czlonek zalogi rozbitego bombowca nie zostal przy tym strzelaniu ranny lub zabity natomiast Japonczycy zostali wystrzelani co do jednego.
Ale to przeciez Rafe i Danny

Inna sprawa, ze te B25 byly odciazane jak tylko sie dalo i nie wiem czy zostawiono na nich te nie potrzebne km'y. W filmie jednak o ziemie uderza chmara pociskow!
PS. do pomyslu z tasma dorzucam jeszcze koniecznosc przedstawienia sie - wszak ci biedni Koreanczycy niech wiedza kto ich bombarduje!