Było fajnie, ale nauka na przyszłość też jest. Stawianie Żaby przy pasie, jednym kołem na trawie, nie jest najrozsądniejsze
.
A ten bug nie wiem z czego wyniknął bo gruzińskie SU-25T były ustawione w edytorze normalnie na parkingu

Co prawda misja była tworzona trochę na szybko, z dość dużą ilością obiektów naziemnych, bo chodziło mi o przetestowanie możliwości łącza i starego komputera, który postanowiłem pozostawić (po zakupie nowego) właśnie na potrzeby "serwerowania" - ale akurat te "żaby", tak głupio, to nam gierka ustawiała.
Przy okazji dziękuję tym, którzy przybyli i zechcieli potestować sprzęt i łącze. Co prawda więcej spadałem niż latałem, ale przynajmniej spadałem w dobrym towarzystwie

Jeżeli są jakieś uwagi co do ustawień to proszę o przekazanie, przy okazji jeżeli ktoś ma misje "dogfightowe", w które się bawicie to podeślijcie - serwer na pewno będzie stawiany częściej. Co do on-linowych misji jestem trochę "do tyłu", bo "moja" ekipa rozpadła się przy przejściu na FC (potem był PL-MOD) i od tego czasu w zasadzie latałem w sieci tylko kilka razy. Tak więc nie znam aktualnych "trendów" i jeżeli są takie stałe misje czy teatry działań to po prostu zapodajcie.