To dobry objaw uczenia się na błędach.Qrdl jest najlepszym tego przykładem.Na któryś z naszych wspólnych lotów,prawie każde jego podejście do mnie,na czołówkę kończyło się jego zestrzeleniem.
Drogi Maveriku, chyba nie doceniasz moich umiejętności

Sądzisz, że je idę na czołówkę z 15, ponieważ nie wiem jak to się kończy w 80% z takim uzbrojeniem jakie jest w misji, w którą ostatnio latamy?

To, że idę z wami na czołówkę, wynika ze specyfiki mojej taktyki w sytuacji przewagi ilości blue nad red. Jak ja to sobie kalkuluję? Otóż jeśli po czołówce z 15 wyjdę zwycięsko, to najcześciej nie muszę tracić czasu na szukanie następnego przeciwnika i wówczas mam 30-50% szans na drugie zwycięstwo. Poza tym jeśli ktoś złapie mnie na loka, a ja widzę, że bedę miał do czynienia z 2 15, to jak wyobrażasz sobie moją taktykę, bo uciec, to nie ucieknę, nawet jakbym chciał

Moja taktyka "zaangażowania jak największej ilości bandytów" ma powstrzymać falę niebieskiej szarańczy, walącej na wprost na nasze lotnisko...koszt jest wysoki, bo w 99% spadam po 2 kilach, o ile uda mi się zrobić 2 kille, a nawet za sukces w takiej sytuacji uważam, jeśli ktoś z was z braku rakiet na dopałce wraca do siebie na lotnisko, przynajmniej "nasi" mają większą szansę na udany start i oddalenie się >5km od lotniska.
Jeśli natomiast strony są zbalansowane, to na pewno z 15 nie pójdę na czołówkę, chyba, że ocenię swoje szanse na >70%.
Oczywiście dochodzi też to, że wcześniej lataliście raczej na 29 a może od 2 dni przesiadacie się na wasz inicjacyjny

sprzęt czyli 15, tak więc u mnie pokutuje "nawyk walki z 29". Ja też czasami ze znużenia od krążenia po wąwozach i - niestety muszę to przyznać

- rutyny pcham się na czołówkę z 15.
Tak więc szanowny Kolego, mam nadzieję, że to jednak nie braki w moim "wyszkoleniu" powodują, że latam tak a nie inaczej.
pozdrawiam,
qrdl
[ Dodano: Nie Paź 16, 2005 3:50 pm ]Małe pytanko do namiętnych graczy on-line. Czy próbowaliście może używać PL-MOD w sieci - jeśli tak to czy wszystko jest OK ?.
Witam,
Mnie osobiście drażni fakt, że FC nie ma możliwości uploadu skinów, etc. przez i do graczy, tak jak to było i jest w szturmowiku. Prawdę mówiąc wszelkie mody są gitez majonez offline i do robienia zdjęć

. Ja osobiście moda nie mam zainstalowanego, więc może ktoś się wypowie czy pl-mod nie gryzie się z czymś on-line?
A tak w ogóle, to wyrazy szacunku i podziwu za ów MOD. S!