Autor Wątek: [1.1x, FC] Wspólne latanie on-line cz. II  (Przeczytany 171961 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: [1.1x, FC] Wspólne latanie on-line cz. II
« Odpowiedź #240 dnia: Listopada 13, 2005, 22:58:21 »
Się ma koszulkę Pumy to się strzela popisa na szosie ;]
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

funny_man

• Gość
« Odpowiedź #241 dnia: Listopada 15, 2005, 16:23:07 »
Czy moze dzis bede odbywac sie jakies loty? Jesli ktos ma ochote polatac to moge postawic serwerek na kilka osob. Moze jednak Mazak albo Qrdl tudziez Tracerx cos postawia?

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #242 dnia: Listopada 15, 2005, 18:40:33 »
Funny, a gdzie Ty się podziewasz ostatnio? Biorąc pod uwagę jak rzadko odbywają się loty, to raczej ciężko Ci będzie się "wbić" w termin.

funny_man

• Gość
« Odpowiedź #243 dnia: Listopada 15, 2005, 19:01:29 »
No moze i ciezko...dlatego pytam dzis bo mam akurat wolny wieczor  :shock:

[ Dodano: Czw 17 Lis, 2005 15:00 ]
A moze na dzis planowane sa jakies loty? Prosze o informacje na foum lub gygy.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #244 dnia: Listopada 18, 2005, 12:32:19 »
Witam,

Ostatecznie zmodyfikowałem naszą misję ze względu na samy.
1. Wszystkie samy mają poziom RANDOM, tak więc raz mogą być groźne bardzo, albo niebardzo :-).
2. Wszystkie samy, oprócz wyrzutni ręcznych, patrolują tereny wokół lotnisk, z różną prędkością (5-30 km/h)
3. Kuzniecow dostał ochronę i też jest mobilny (to po tym jak McHaron "rzucał w niego wszystkim, nawet zamrożonymi kurczakami"  :roll:  )
4. Spis samów:

RED----------------BLUE
1xOsa+loader----1xOsa+loader
1xTor------------ --1xTor
1xTunguska-------1xVulcan (to jedyna praktyczna dywersyfikacja obrony plot)
1xIgla--------------1xStinger

5. Dodałem nieco obiektów statycznych, misja jest być może troszkę zamulona przez to, jeśli będą jakieś większe problemy, to spowrotem będzie pustawo...

pozdrawiam,
logos/qrdl

ps. Wczoraj funny_man udowodnił, że dla chcącego nic trudnego, przy pomocy A10 i mavericka (nie FISIA, tylko takiej latającej torpedy na telewizorek) załatwił mobilnego Tora. Tak więc FISIE-MISIE jak się chce, to można i nie trzeba do tego cudów techniki pokroju Su25T  :lol:

jeszcze raz całuski

funny_man

• Gość
« Odpowiedź #245 dnia: Listopada 18, 2005, 12:39:03 »
Wczoraj bylo dziwnie jak chodzi o moja gre poniewaz rozne sprawy odrywaly mnie chwilami od komputera i nie moglem sie skoncentrowac. Jestem jednak za tym aby misja rozwijala sie w tym kierunku co teraz bo to uatrakcyjnia rozgrywke. Tylko brak mi dokladnego opisu celow naziemnych - ciezko sie lata kiedy nie wiadomo w co uderzac  :? Moglby przy kazdym lotniksu byc jakis wyrazny cel do zniszczenia - moze jakis zespol pojazdow a'la wyrzutnie ciezkich rakiet albo jakies duze samoloty transportowe czy cos w tym guscie. Widze zaciecie qrdla do modyfikacji wiec podrzucam jakies pomysly do rozwazenia. Pozdrawiam i niech ktos napisze jesli dzis mamy grac.
P.S.
Czy moglbys qrdlu przeslac mi te misje na moj mail?

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #246 dnia: Listopada 18, 2005, 12:46:52 »
Cytat: funny_man
Moglby przy kazdym lotniksu byc jakis wyrazny cel do zniszczenia - moze jakis zespol pojazdow a'la wyrzutnie ciezkich rakiet albo jakies duze samoloty transportowe czy cos w tym guscie.

Samoloty już od wczoraj stoją (static objects) na lotnisku blue i red :-), kolumny pancerne i pojazdy też są - szczególnie na drodze koło lotniska red, u blue znadzie się też coś w obrębie lotniska :-)... ale jak wspomniałem, więcej graciarni  :arrow: mniej fps, większe lagi  :cry: , ale jest dobrze, ja może dziś będę stawiał misję... trochę, bo chyba... czeka mnie reset CUN  :oops:  :twisted:

Offline martin

• *
  • Szpieg z krainy jaszczompów
« Odpowiedź #247 dnia: Listopada 19, 2005, 18:29:08 »
Jakieś manewry dzisiaj ?
Sundowner:U nas jest w czym wybierać - do każdej roboty odpowiednie narzędzia.
Schmeisser: U nas się wysyła 1000 MiGów, mogą być puste.

« Odpowiedź #248 dnia: Listopada 19, 2005, 18:47:50 »
Dzisiaj o 19.30 loty.
Nowa misja Qrdla, chętnych zapraszam.
IP w opisie.
Niech Moc będzie z Wami!

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #249 dnia: Listopada 20, 2005, 01:18:48 »
Wczoraj funny_man udowodnił, że dla chcącego nic trudnego, przy pomocy A10 i mavericka (nie FISIA, tylko takiej latającej torpedy na telewizorek) załatwił mobilnego Tora. Tak więc FISIE-MISIE jak się chce, to można i nie trzeba do tego cudów techniki pokroju Su25T  :lol:
Pół dnia siedziałem dzisiaj wedłóg zasady "[narobie w gacie], nie dam się" i w końcu udało mi się rozwalic zestaw Tor + Tunguska + Igla, jak sie okazało najtrudniejsza była ta ostatnia, ale i tak dałem sobie radę. Mając do dyspozycji Su-25T cała operacja zajmuje dosłownie 1 minutę... samotnemu A-10 potrzeba na to samo zadanie ponad 20 razy więcej czasu :D

Wracam do Locka, teraz spróbuję sprostac zestawowi wzmocnionemu o Osę.

BTW jakoś dzisiaj (wczoraj) nie mogłem grac, co chwilę serwer mnie wyrzucał... a jak w końcu mogłem sobie polatac, to zrobiliście restart, a potem była kicha, więc dobrze widzicie, że ja chce, ale nie zawsze wychodzi  :lol:

Bladerunner

• Gość
« Odpowiedź #250 dnia: Listopada 20, 2005, 09:21:23 »
Och, jak ja dawno nie latałem... Dobrze, że to jest jak jazda na rowerze, nigdy sie nie zapomni... Jeśli ktoś  stawiałby serwa na 1.02 to może na mnie liczyć GG:1268835 albo niech da adres i godzinkę na forum:D

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #251 dnia: Listopada 20, 2005, 10:30:47 »
BTW jakoś dzisiaj (wczoraj) nie mogłem grac, co chwilę serwer mnie wyrzucał... a jak w końcu mogłem sobie polatac, to zrobiliście restart, a potem była kicha, więc dobrze widzicie, że ja chce, ale nie zawsze wychodzi

No wreszcie, kolega Sundowner wziął się w garśc i latał z nami szkoda tylko że pod innym nikiem. Co do twoich problemów z wyrzucaniem, to czasem mam też te problemy i jakoś daję radę. Następnym razem zapraszam na ts, to będziesz miał wsparcie.
pozdrawiam
cpt Maverickdan U.S.A.F        HEHE

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #252 dnia: Listopada 20, 2005, 13:03:10 »
Ja w Locka zawsze latam jako Eternal 1-1, natomiast w PF'a i inne simy jest to Sundowner, lub EI Sundowner, te Eternal to kod wywoławczy maszyn dywizjonu Eternal Irregulars (suszar ma sie rozumiec  :icon_wink: )
Jak podacie namiary na wasz TS to bardzo chętnie następnym razem tam dołączę. :icon_cool:

Lt. Conn 'Sundowner' Mitcaf  -  U.S. Navy   HiHi  :002:

« Odpowiedź #253 dnia: Listopada 20, 2005, 18:54:32 »
Panowie.
 Od dzisiaj mamy własny Kanał TS na stabilnym serwerze TIGER.
Założony i zarejestrowany został dzisiaj .Jest to oficjalny kanał Eskadry <Martens>
Ma niskie pingi ,co jest ważne. I nie siada z znienacka. Zarządzający prawie rodzina.

Dane: 81.210.14.52:8769
 Hasło: matrix
Niech Moc będzie z Wami!

« Odpowiedź #254 dnia: Listopada 20, 2005, 19:20:14 »
Dzisiaj wykopki na lotnisku Czerwonych.
Planowany wyjazd z pługami godzina 19.45.

Prosimy o liczne przybycie mieszczan i gospodarzy.
Niech Moc będzie z Wami!