Tak, sprawa była opisywana też u nich na Forum - faktycznie mówili o kolidacji Condora z Naw View. Wogóle radzę zawsze sprawdzać ichniejsze Forum - chociaż wiem, że to w j.angielskim i nie każdy może tam odczyać o co chodzi. Właściwie wyjaśniają wszystkie problemy bo gierka na rynku już troszkę istnieje i sporo rzeczy wyszło w praniu.
Mnie zachwycił w Condorze realizm oraz fakt, że nie ma żadnego sima z tak dobrym FM-em. Kolejną sprwą to, to, że sim wiele uczy, a i w porównaniu do realnego latania - można doznac prawdziwego zachwytu. Ba, w Condora śmiga głównie ekipa - która się okazała, że w realu lata normalnie na szybowcach (nawet chyba 90% uzytkowników) - a to zatem coś znaczy! Po prostu zimowe terningi

Przytoczę jeden fajny przykład:
Latałem z szybownikiem i on mnie się pyta – a kiedy chowasz kółko, ja na to – no jak to, zaraz po starcie – on błąd, pytam się – trzeba zostawić? Bo wiesz faktycznie moja właściwość lotna jest na logikę lepsza niż holówki a v mamy te same przecież i zdarzało mi się przeskoczyć nad samolotem i zerwac linę, zatem zostawiamy kółko by zepsuć doskonałość? Czasem pomagałem sobie hamulcami aero by za bardzo nie boksować... a moze dla bezpieczeństwa lotu ? – on, no, no właśnie, kółko obniża doskonałość i zwiększa opór i w realu chowamy je po odczepieniu się o holówki – sprawdzałem... działa tutaj to wyśmienicie czyli 1:0 dla Condora...
Aha, jak ktoś jest chetny na Wyscig online zapraszam dzis wieczor, pewno w granicach 21.00. Jeszcze tu zajrzę przed